Ik ken haar!

Het swipen naar links of rechts zal iedereen vrij soepel afgaan. Het is immers redelijk risicoloos en vooral leuk tijdverdrijf. Echter, onderscheidt de echte Tindergod zich van de kleine spelers in het spelletje na de swipe. Het vergt een heel arsenaal aan hoogstaande tinder tactics om het meisje van je dromen voor je te winnen. Het hele spelletje krijgt echter een geheel nieuwe wending wanneer jouw match je bekend voorkomt. Natuurlijk zijn er de mannen zonder schaamte onder ons – gefeliciteerd, jullie kunnen zonder zorgen je Tinder game in de strijd gooien. Echter, is deze guide er voor hen die op bepaalde momenten wel een gevoel van schaamte ondervinden.

Matchen met een bekende MAN MAN

Waar je eerst zonder schaamte alle remmen los kon gooien, dien je nu rekening te houden met toekomstige ontmoetingen. Toch vervelend wanneer jij je drankjes ineens ergens anders moet halen, omdat je de confrontatie niet aandurft na je gewaagde en onbeantwoorde uitspraken. Het vergt een meer secuur en doordacht plan.

Begrijp de situatie

Een doorgewinterde tinderaar zal gedurende zijn carrière meerdere tactieken uit hebben geprobeerd onder het motto niet geschoten is altijd mis. Het is dus maar al te belangrijk dat je goed weet met wie en wat je te maken hebt. Een vrouw die je hoogstwaarschijnlijk nooit tegen zult komen, is uitermate geschikt voor een gewaagde en directe tactiek. Daarentegen vraagt een bekende match vaak om een ietwat subtielere aanpak.

Risk/Reward afweging

Nadat je de situatie onder controle hebt en helder na kan denken, is het tijd om alles op een rijtje te zetten. Is deze dame het waard? Wil je elke keer naar een andere kroeg gaan, omdat je het hebt verpest bij de barvrouw? Of je koffie ergens anders halen, omdat je het hebt verpest bij je lokale barista? Ze heeft je al naar rechts geswiped dus dat is goed. Toch?

Misschien zag ze niet gelijk dat jij het was, of heeft ze zelfs per ongeluk naar rechts geswiped. Nee natuurlijk niet! Tinder is niet de plek voor doemscenario’s, maar de plek voor ware liefde – of dit nu voor één avond of voor altijd is. Pak dus altijd je kans wanneer je denkt dat het een waardige match is, maar denk even na over de mogelijke gevolgen en of deze het waard zijn.

Matchen met een bekende MAN MAN

Wat is een man zonder plan?

Een random match is nog geschikt voor een matige opening, hopend op een prima respons. Matchen met een bekende daarentegen, vergt wat meer planning. Denk na over eerdere ontmoetingen en gedrag. Was dit flirterig, of juist afstandelijk? Denk na over wat je wilt bereiken. Is het eenmalig, of wordt dit de moeder van je kinderen? En denk na over hoe je dit wilt bereiken. Speel je ‘Hard to Get’, of gooi je gelijk je kaarten op tafel? Maak je plan en ga ervoor.

Het is nog steeds een normale vrouw

Het belangrijkste is dat jij weet met wie je te maken hebt. Geen simpele Tinder ziel die je buiten de digitale muren van je dating app nooit tegen zult komen, maar iemand die je misschien wel dagelijkse ziet. Weet het, begrijp het en vergeet het. Wat? zul je misschien denken, maar het is echt zo. Wanneer jij succesvol bent op Tinder zal deze vrouw – bekend of onbekend – daar vast geen verandering in brengen. Zo wel, neem dan een voorbeeld aan de schaamteloze mannen en leer leven met het feit dat je het bij één vrouw gigantisch hebt verpest, maar je leven gewoon doorgaat zoals het was.

Tinderen. Het is misschien wel een kwaliteit die elke man zou moeten bezitten. Net als deze 5 andere kwaliteiten die niet mogen ontbreken bij een man.