Meghan Markle in Suits

Saving the best for last? Zeker niet. Vandaag beginnen we met de terechte nummer #1. Liefhebber van de serie, of niet.. van Meghan Markle slaan we allemaal achterover in onze stoel. Niet alleen is ze prachtig om naar te kijken, maar ook haar persoonlijkheid als Rachel Zane in de serie is om van te genieten.

Mooiste actrices MAN MAN Mooiste actrices MAN MAN

Floriana Mila in The Punisher

Wederom een actrice die we niet alleen om haar looks, maar ook om het karakter van haar personage zo mooi vinden. Toch wel een thema voor al deze mooie actrices. Haar rol als Krista Dumont is geweldig. Een gepassioneerde en gedreven psychiater voor oorlogsveteranen. Wie kan daar nu iets op tegen hebben?

Mooiste actrices MAN MAN Mooiste actrices MAN MAN

Elizabeth Lial in You

Iedereen is in de ban van de serie ‘You’. Een pakkend plot in het zo relevante #Metoo tijdperk. Naast een vermakelijke serie geeft Elizabeth nog een extra reden om naar de serie te kijken. We kunnen onze ogen niet afhouden van de prachtige Beck. Een spontane en intelligente vrouw, die ondanks haar onschuldige voorkomen een super uitdagende kant heeft.

Mooiste actrices MAN MAN Mooiste actrices MAN MAN

Shantel Vansanten in Shooter

Op het eerste oog dachten wij even dat Beck en Julie gespeeld werden door dezelfde persoon. Als vrouw van de ‘stoere’ Bob Lee Swagger, moest Julie wel een sterke persoonlijkheid hebben. Strong independent woman zullen we het maar noemen. In combinatie met haar voorkomen is ze een genot om naar te kijken in de serie Shooter.

Mooiste actrices MAN MAN Mooiste actrices MAN MAN

Úrsula Corberó in La casa de papel

We kunnen natuurlijk niet zonder wat internationale sferen. Naast een aantal rollen in (waarschijnlijk voor jullie onbekende Spaanse films), is ze natuurlijk bekend als Tokio in La casa de papel. Een super sexy en stoer personage in de serie waarin een groep de koninklijke munt infiltreert en probeert leeg te roven.

Mooiste actrices MAN MAN Mooiste actrices MAN MAN

Mocht je één van deze series nog niet bekeken hebben, zal dit wel genoeg reden zijn. Natuurlijk kan je ook gewoon een serie kijken omdat die super goed is. Kijk dan een van deze beste series van 2018.