De Lidl komt wederom met een top deal

Tijdens het thuis werken zijn er veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat je last krijgt van je spieren en gewrichten. Een niet-ergonomische werkplek kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat een wervel niet meer goed zit of dat een van je spieren vast komt te zitten. Een massage krijgen is in deze tijd erg lastig, al helemaal wanneer je anderhalve meter afstand moet houden van elkaar. Eigenlijk zit er dan nog maar één oplossing op. Een machine die je een massage kan geven.

Een massagestoel loopt al snel op in de kosten, daarom is een massagekussen hét antwoord op al je vragen. Maar welk massagekussen moet je kiezen? Wij hebben een goede én goedkope deal voor je gevonden.

massagekussen voorkant

Check deze link om naar de Lidl website te gaan.

Een massagekussen nu te koop voor een spotprijs

Vooral wanneer je spieren goed vast zitten, kan dit massagekussen een oplossing bieden. Het is namelijk een Shiatsu-kussen. Shiatsu is een manier van lichaamstherapie die deels is ontwikkeld in Japan. Hierbij wordt niet gebruik gemaakt van externe gewichten, maar van eigen lichaamsgewicht om spieren die vast zitten los te maken. Daardoor is het massagekussen van Lidl niet alleen vrij licht, maar erg functioneel.

Het kussen is in twee varianten leverbaar: één voor je nek en één voor je rug. Beide kussens hebben vier massageknoppen, die in tegengestelde richting van elkaar draaien. Daarnaast hebben ze allemaal een aparte warmtefunctie waarmee je een extra ontspannen warmtemassage kan krijgen. Het materiaal van de kussens is erg zacht én heeft handig klittenband, hiermee fixeer je het kussen op de juiste plek.

rotaties massagekussen

Gelukkig komt Lidl altijd met goedkope aanbiedingen en zijn de producten die ze leveren meestal van goede kwaliteit. Dit kussen heeft een afneembaar en wasbaar overtrek, waardoor je voor de prijs extra lang kan genieten van het kussen. Voor 29,99 euro heb je een heerlijke massage voor thuis, waarmee je altijd even een ontspanmoment kan creëren. En dat dit een koopje is, dat kan je zien aan de prijs op andere websites. Op Bol.com ben je namelijk bijna het dubbele kwijt voor dit massagekussen.