Voor iets meer dan 11 ruggen is deze bolide hopelijk van jou

We weten allemaal dat sportauto’s niet goedkoop zijn. Zelfs als je een tweedehands bolide wilt aanschaffen van een prestigieus merk als Maserati, moet je vaak een godsvermogen neerleggen. In dit geval zit het anders, vanaf vandaag kun je bieden op een Maserati Granturismo S. Je kan bieden vanaf een prijs van €11.500. Hoogstwaarschijnlijk zullen er meerdere geïnteresseerden zijn, dus zal de prijs hoger komen te liggen.

Maserati occasion MAN MAN
Maserati occasion MAN MAN

Maserati occasion MAN MAN

Maserati occasion MAN MAN

Maserati occasion MAN MAN

Maserati occasion MAN MAN

Maserati occasion MAN MAN

Maserati occasion MAN MAN

Maserati occasion MAN MAN

Het pakket dat je wordt aangeboden is om van te dromen. De auto is nog geen tien jaar oud en het heeft in die tijd geen significante schade opgelopen. Op de kilometerteller staat iets meer dan 160.000 aangegeven. Verder komt de Maserati geleverd in de glimmend zwarte kleur genaamd Nero Pastello, die naam alleen al spreekt tot de verbeelding. Ook aan opties heeft de auto geen gebrek. Wat dacht je van een volledig lederen interieur en lichtmetalen velgen? Al met al een mooi pakket.

De Maserati Granturismo S beschikt over dikke eigenschappen

Dit model van het Italiaanse merk heeft een perfecte balans tussen luxe en performance. Onder de motorkap ligt een achtcilinder in V-vorm. Het is een benzinemotor met een inhoud van 4,7 liter. Deze levert een flink aantal paardenkrachten, 440 om precies te zijn. Ook aan koppel heeft dit scheurmonster genoeg. Met zijn 490 newtonmeter kun je vanuit stilstand binnen 5.5 seconden een getal met 3 cijfers aantikken.

Als het op luxe aankomt schiet deze auto niet tekort. Zoals eerder vermeld heeft deze auto een volledig leren interieur. Een prachtig Italiaans ontwerp is ook inbegrepen. Of je hem nou van buiten of van binnen bekijkt, een prachtauto is het zeker.

Ben je op zoek naar een tweedehandse auto, die net even wat sneller is dan de gemiddelde wagen op de weg. En is deze Maserati niet echt jouw cup of tea? Gelukkig voor jou zijn er nog een hoop andere snelle tweedehands auto’s op de markt.