De carrière van Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer verwierf zijn bekendheid door zijn deelname aan de talentenjacht Holland’s Got Talent. Daar wist hij de finale te bereiken, waarin hij uiteindelijk als tweede eindigde. Na een prachtig duet met Willeke Alberti brak er een periode van radiostilte aan rondom de 25-jarige Leidenaar, totdat hij in 2020 opnieuw viraal ging. Tijdens een vakantie aan het Spaanse strand werd hij namelijk gefilmd toen hij het nummer Unchained Melody van The Righteous Brothers coverde.

Zijn carrière raakte in de lift, en met zijn zomerhit Ik Ga Zwemmen in 2021 brak hij pas écht door bij het nationale publiek. Daarna verschenen nog de nummers Bieber in de Kroeg met Donnie, en In Spanje. Het kon niet op voor Mart en dat eiste zijn tol. Nadat hij al verscheidene keren door een keelontsteking werd getroffen nam hij in mei 2023 op doktersadvies rust. Dat is inmiddels geweest, en Mart is weer volop aan het optreden, waar hij natuurlijk wel een comfortabele auto voor nodig heeft.

De gloednieuwe auto van de Leidenaar

In samenwerking met Dusseldorp BMW – waar ook oud-voetballer Andy van der Meijde mee samenwerkt – mocht Mart namelijk een gloednieuwe bolide uitkiezen. Zijn oog viel op de gloednieuwe X7, die nieuw zo’n € 140.000 kost, iets wat hij zich overigens prima zou kunnen veroorloven. Het salaris van Mart Hoogkamer liegt er namelijk niet om.

De bolide beschikt over een turbo 6-cilinder benzinemotor. Daarmee haalt de SUV, met 530 pk,  0 naar 100 km/u in 5,8 seconden. De topsnelheid ligt op 250 kilometer per uur. Hiermee kan Mart dus moeiteloos weer van optreden naar optreden scheuren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)