Mick Schumacher is hard op weg naar de top

We zitten middenin de zomer rust van de bekende F1-coureurs en dat brengt toch altijd weer leuke momenten met zich mee. We kijken natuurlijk allemaal uit naar de leuke vakantie kiekjes. En onlangs is ons opgevallen dat Mick Schumacher, zoon van wereldkampioen F1 Michael Schumacher en nu zelf test- en reservecoureur bij Mercedes, samen op vakantie is met Esteban Ocon, coureur bij Alpine. Toch is het vooral nog een andere vakantiegast die de aandacht krijgt: Mick lijkt namelijk een nieuwe vriendin bij zich te hebben. In eerste instantie plaatste Schumacher enkel een kiekje plaatste waarop hij de hand vasthield van zijn nieuwe vlam. Toch verscheen kort daarna al een foto van de twee samen op zijn Instagram. Hierdoor ontstond de prangende vraag onder fans en volgers: wie is deze raadselachtige dame? Wij willen je graag voorstellen aan Laila Hasanovic.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mick Schumacher (@mickschumacher)

Wie is Laila Hasanovic?

Na het een en ander uitgezocht te hebben, zijn we tot de conclusie gekomen dat deze beeldschone dame, Laila Hasanovic, de nieuwe vriendin van Mick Schumacher is. Ze is 22 jaar oud en afkomstig uit Denemarken. Laila is al aardig populair op Instagram, wat wij totaal niet verrassend vinden. Op dit moment heeft ze al ruim 181K volgers en dat aantal zal alleen nog maar toenemen. Zelf is Laila model en dat is ook duidelijk in haar prachtige foto’s terug te zien. Met blonde haar en blauwe ogen is ze een opvallende verschijning die we graag op social media zien. Nu ze bovendien in het gezelschap is gespot van Schumacher, lijkt de tijd rijp om haar beter te leren kennen.

De Deense schone, woonachtig in Kopenhagen, laat haar digitale leven voornamelijk zien op populaire plekken onder influencers, zoals het Coachella-festival, ski-uitjes in Aspen en ontspanmomenten in Rome, waarbij ze niet schroomt om van een ijsje te genieten. Toch hebben de twee tot dusverre nog officieel bevestigd een relatie te hebben. Dit vinden we helemaal niet zo raar aangezien Mick Schumacher zijn persoonlijke leven graag afgeschermd houdt. We hopen in ieder geval dat de twee fijn van elkaar en van hun vakantie genieten. Zie hieronder een aantal foto’s van de nieuwe vriendin van Mick Schumacher: