De blondine deed mee aan Temptation Island

Als je merkt dat het niet meer helemaal goed zit in je relatie kun je verschillende stappen ondernemen. De één besluit dat de relatie zijn beste tijd heeft gekend en gaan uit elkaar. De andere probeert te achterhalen wat er niet goed gaat en besluiten hieraan te werken. Maar toch is er nog een derde optie: je kunt jezelf en je partner opgeven voor Temptation Island: Love or Leave om dé ultieme relatietest aan te gaan.

Dit laatste is precies wat de 26-jarige Iris de Waard en haar toenmalige vriend Mitch deden. In eerste instantie overleefde de relatie de ultieme test maar onlangs lieten ze weten toch te hebben besloten uit elkaar te gaan. Gelukkig voor ons betekent dit natuurlijk dat Iris weer single is. Om dit eens even goed aan Nederland duidelijk te maken, plaatste Iris de Waard onlangs een héél gewaagde foto op haar Instagram die eigenlijk niet voor ons bedoeld was.

Iris de Waard deelt gewaagde foto op Instagram

Tegenwoordig is Iris vooral te vinden op sociale media. Ze heeft een YouTube-kanaal Vibes by Iris waarop ze voornamelijk vlogs plaatst. Deze video’s geven een indruk van wat ze gedaan heeft en geven een persoonlijke kijk in haar leven. Maar naast YouTube lijkt Iris de Waard zich vooral op Instagram te begeven. Hier heeft ze maar liefst 72,3K volgers en plaatste ze bijna elke dag een leuk kiekje van haar dag of van een speciaal evenement.

Onlangs deelde Iris een héél gewaagde foto van haarzelf in lingerie die eigenlijk nooit voor het grote publiek bedoeld was. Ze schrijft in haar caption dat deze specifieke foto privé was en ze die graag voor zichzelf wilde houden. In de caption laat ze doorschemeren dat ze voorheen niet in de beste mindset was over haarzelf en dat ze hier inmiddels grote sprongen in heeft gemaakt. Nu ze zichzelf op nummer één heeft gezet is ze klaar om deze prachtige foto met ons te delen. Zie hieronder de desbetreffende Instagram-foto, geschoten door Joyce Klick fotografie: