Dit is niet de eerste keer dat we op Marktplaats een dikke auto te koop zien staan. Zo staat er sinds een paar maanden geleden een felgele Lamborghini Urus Mansory te koop, die bovendien de duurste auto op de site is. Zowel de Lamborghini als deze Audi RS Q8 Mansory hebben een paardenkracht van 1001. Sick!

Audi RS Q8 Mansory te koop op Marktplaats

De Audi RS Q8 werd gebouwd in 2022 en is volledig omgetoverd met de welbekende Mansory-kit. Dit is ook duidelijk te zien aan de voorkant van de auto. Deze is namelijk volledig gemaakt van hoogwaardig carbon. Maar daar blijft het niet bij, ook de spoilers, spiegels en de 24-inch gesmede velgen met de volledige carrosserie zijn ervan gemaakt. Het typerende Mansory-logo is natuurlijk niet weg te denken en bevindt zich over de gehele auto.

mooi audi te koop

Verdere specificaties van de auto

Zoals we al zeiden, is de auto getuned tot een opvallende 1001 pk. De wagen beschikt over een 4,0 liter achtcilinder-benzinemotor en heeft een topsnelheid van wel 320 kilometer per uur. De Audi weegt ongeveer zo’n 2313 kilo maar accelereert je in 2,8 seconden van de 0 naar 100 kilometer per uur.

Het opvallende interieur van de Audi RS Q8 Mansory

Geen zorgen voor koude kadetjes deze winter, alle stoelen zijn uitgerust met stoelverwarming en zelfs een comfortabele massagefunctie. Daarnaast zijn de stoelen ook gemaakt van hoogwaardig Valcona leder in honingraatpatroon. Wat ook erg opvallend is, is dat onder andere het besturingspaneel, het stuur en de dakbekleding gemaakt zijn van zwarte alcantara.

interieur audi rsq8 mansory

Fan van deze Italiaanse krachtpatser? Dan kan je alvast diep in je portemonnee gaan kijken, dit prachtige exemplaar staat namelijk voor €499.900 te koop. Interesse of meer te weten komen? Check dan even de advertentie op Marktplaats. (Update op 7 november 2022: de huidige status van de wagen is ‘verkocht’)

Hieronder vind je wat foto’s van de auto:

audi rsq8 mansory te koop marktplaats

audi rsq8 marktplaats te koop

stuur audi mansory