Robotstofzuiger met dweilfunctie te koop bij de Lidl

Nooit meer te hoeven stofzuigen of dweilen klinkt als een droom, toch? Met deze robotstofzuiger van de Lidl is het mogelijk. Hij kan zonder hulp van jou, harde vloeren en laagpolige tapijten, dweilen en stofzuigen. De twee borstels aan de zijkant zorgen voor een efficiënte reiniging. Ook heeft het tien gevoelige anti-stoot sensoren en drie anti-val sensoren zodat hij niet overal tegenaan rijdt. Naast dat die zelf rondrijdt en automatisch terugkeert naar het laadstation, kan je hem ook bedienen via de afstandsbediening.

 

Om te dweilen moet je de niet-druppelende watertank vullen met water. Dit kan tot 300 ml. Verder heeft het stofreservoir een inhoud van 200 ml en die gemakkelijk te legen en uitwasbaar is. Een ander voordeel van de robotstofzuiger is dat hij bijzonder stil is waardoor je hem zelfs ’s nachts kan laten schoonmaken. In totaal krijgt hij vier en een halve ster en 97% van de mensen raadt hem aan. Het is dus niet raar dat dit de best beoordeelde robotstofzuiger is.

SILVERCREST robotstofzuiger met dweil

Check deze link voor de prijs en meer info

Het apparaat heeft zes verschillende standen waardoor je gemakkelijk het hele huis schoon krijgt. Met de Auto modus wordt er willekeurig schoongemaakt, terwijl hij met maximale zuigkracht de vloer zuigt wanneer je hem op de Max stand zet. Verder heb je Spot (reiniging in spiraalvorm met maximale zuigkracht), Hoeken (reiniging langs de plinten) en Tijdstip (reiniging op een eerder ingestelde start tijd). Als laatste kun je gebruik maken van de Dweil modus waardoor de vloer met een vochtige microvezeldoek wordt gereinigd.

Je kan de robotstofzuiger bestellen op de site van de Lidl voor het kleine bedrag van €169,-. Echt een koopje dus. Maar wil jij een lekker biertje terwijl de robot jouw vloer schoonmaakt? Kijk dan naar de spotgoedkope biertap van de Lidl.