Mario Kart in Nederland

Het Utrechtse bedrijf genaamd The Team Building is momenteel druk bezig met het aanleggen van een Mario Kart indoorparcours aan de Admiraal Helfrichlaan. Als alles volgens schema verloopt, dan zal de baan eind deze maand al af zijn.Met het indoor Crazy Karts-parcours heeft het Utrechtse bedrijf een primeur in Nederland. Dit is namelijk de eerste volwassen vorm waarbij men kan racen in kleine karts over een parcours vol met obstakels. Geniaal!

Karten in Utrecht

Hoe je het ook wendt of keert, het is een vorm van karten. Bij Crazy Karts zijn de wagens echter stukken kleiner en speciaal gemaakt om mee te kunnen driften, net zoals in de Mario Kart-games. Het draait dus niet alleen om simpelweg racen, maar ook om de gehele Mario beleving, strategie en behendigheid. Bovendien zullen er veel licht- en geluidseffecten aanwezig zijn en andere elementen van de Nintendo games, zoals olievlekken op de baan waardoor je snelheid afneemt.

mario kart in het echt

Wanneer gaat Crazy Karts open?

Momenteel moet iedereen natuurlijk rekening houden met alle maatregelen omtrent het coronavirus .Zo blijven de meeste horecazaken voorlopig nog dicht. Aangezien de baan eind april af is, zal Crazy Karts hopelijk zijn deuren zo snel mogelijk open, mits de regels het toelaten.