Animal Crossing: New Horizons

Deze game kwam op 20 maart uit. Dit is de eerste game van de reeks die beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch. Daardoor is dit een absolute must-have. Deze game, waarin deze speciale dieren je beste vrienden zijn, heeft een leuke verhaallijn die je helemaal zal meenemen in deze bijzondere wereld. In Animal Crossing: New Horizons zal je op een leeg eiland je eigen dorp moeten gaan opbouwen. Dit is anders dan in de andere games waarbij je in een al bestaand dorp begint. Ook is het mogelijk om dit spel online met je vrienden te spelen. Een heerlijk tijdsbedrijf voor op de bank. Koop hem nu, want we kunnen je garanderen dat je hier geen spijt van zal krijgen.

 

Sword and Shield

Pokémon Sword and Shield is de nieuwste game voor de Nintendo Switch in de Pokémon reeks. Er is ontzettend veel te ontdekken in deze game waardoor het lang duurt voordat je uitgespeeld bent. Het bevat alles wat Pokémon te bieden heeft en is daarom voor de Pokémon-liefhebber een absolute must-have. Wacht dan ook niet langer om deze vette game aan te schaffen want hier zal je zeker geen spijt van krijgen. Later zullen er ook nog eens twee nieuwe uitbreidingen komen voor Pokémon Sword and Shield. Hoe dan ook: Pokémon zal voor onze generatie altijd een klassieker blijven.

Fire Emblem: Three Houses

Deze game is al iets langer uit maar is nog steeds een absolute topgame. Er zit veel diepgang  in Fire Emblem: Three Houses en je vindt meerdere vette verhaallijnen. Als je van strategische games houdt moet je hem al helemaal aanschaffen. Beter dan deze ga je ze bijna niet vinden. We kunnen wel stellen dat het zeker geen makkelijk spel is. Als je jezelf wil uitdagen is dit dus de perfecte game. Fire Emblem: Three Houses biedt je talloze mogelijkheden en is een topgame waarbij spelplezier een garantie is.