De carrière van Margot Robbie

Margot Robbie is een 33-jarige actrice uit Dalby. In 2008 begon ze met haar acteercarrière en speelde ze in de film Vigilante en iets later ging ze aan de slag in de soapserie Neighbours. De meeste zullen haar wel kennen van Suïcide Squad (2016) en The Wolf of Wall Street (2013), waarin ze ervoor zorgen dat menig mannenhart sneller ging kloppen. Ze behoort zonder enige twijfel tot de mooiste actrices ter wereld.

Vervolgens is ze steeds succesvoller geworden en heeft ze in talloze films gespeeld. Maar helaas zat het niet altijd mee voor de fenomenale actrice. Zo kreeg ze na haar rol in Suïcide Squad last van stalkers. Toch hield dit haar niet tegen en heeft ze enorm veel bereikt. Sinds 2016 is ze ook gelukkig getrouwd met regisseur Tom Ackerly. Sorry dat we jullie even van jullie roze wolk halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

De vaste datingregel van de actrice

Tijdens een interview in 2015 vertelde de actrice dat mensen zich veel bemoeien met het liefdesleven van een beroemd persoon. Vanwege deze reden heeft Margot Robbie een vaste regel voor zichzelf gemaakt bij het daten van mannen, waar ze altijd trouw aan is gebleven. “I made a conscious decision not to date actors, but not because I hate actors. That’s a nasty generalisation to make, and that’s not the case. People take such an interest in your love life when you have a profile that it puts a lot of stress on a relationship. So, two people with profiles, I figure it’s just double the amount of scrutiny, and I’d like to avoid that at all costs”, vertelde de actrice.

Margot is geen fan van alle aandacht die ze krijgt en houdt haar leven liever privé, wat haar tot nu toe ook goed is gelukt. De media kan namelijk een grote invloed hebben op haar relatie. In 2016 werd bekend dat ze in een relatie zat met de regisseur Tom Ackerly, die in 2014 haar huisgenoot was in London. Margot Robbie vertelde in 2018 dat ze hun best deden de relatie geheim te houden omdat ze op dat moment niet zo serieus aan het daten waren. Toch kwam er een beetje romantiek bij kijken en heeft ze het vervolgens met de wereld gedeeld. “We were friends for so long. I was always in love with him, but I thought, ‘Oh, he would never love me back. Don’t make it weird, Margot. Don’t be stupid and tell him that you like him. And then it happened, and I was like, ‘Of course, we’re together. This makes so much sense, the way nothing has ever made sense before”, aldus de blondine.