Marco Schuitmaker koopt nieuwe woning in Peize

De 24-jarige Marco Schuitmaker is een Nederlandse zanger die met het nummer Engelbewaarder, ooit geschreven door Pierre Kartner en destijds gezongen door zangeres Mieke, is doorgebroken. Sindsdien gaat zijn carrière als een speer en ook privé lopen de zaken goed. Marco Schuitmaker heeft onlangs namelijk een prachtige woning gekocht in Peize, wat dicht bij de stad Groningen ligt. De vraagprijs van deze woning was 945.000 euro, maar Marco heeft hier uiteindelijk ‘slechts’ 900.000 euro voor betaald. Hij heeft een hypotheek op het huis laten vestigen van iets meer dan 1,1 miljoen euro. Maar als je kijkt naar hoeveel Marco Schuitmaker per optreden verdient, zal hij het hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk proberen af te lossen.

 

Wat heeft het landhuis te bieden?

De woning van Marco Schuitmaker mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Het landhuis van Marco heeft een woonoppervlakte van 259 vierkante meter. In totaal beschikt het huis over acht kamers, waaronder zes slaap- en twee badkamers, die over twee woonlagen verdeeld zijn. Het huis is in 2015 volledig gemoderniseerd. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de ruime achtertuin van ongeveer 3000 vierkante meter. Genoeg ruimte dus. De aangelegde tuin heeft een parkachtige sfeer. Zo heeft de tuin verschillende terrassen en staan er ook diverse fruitbomen in het “tuintje”.

Daarnaast beschikt de woning van Marco Schuitmaker over een speciale werkkamer die voorzien is van een houtkachel. Fijn en erg sfeervol voor als je vanuit huis werkt in de koude wintermaanden. Koken kan Marco voortaan doen in zijn ruime woonkeuken die voorzien is van diverse, luxe inbouwapparatuur. Om het af te maken beschikt het huis ook nog eens over een warmtepomp en een vloerverwarming. Kortom, bij deze woning is werkelijk aan alles gedacht. Bekijk hieronder meer foto’s of bezoek de website van Bekendeburen voor meer:

woning marco schuitmaker

huis van nederlandse zanger gelderland

keuken boerderij