Voetbalbaas Marco del Nero heeft een veel jongere vriendin

De senior is de voormalige voorzitter van de Braziliaanse voetbalbond, een voormalig lid van het uitvoerend comité van CONMEBOL en van het uitvoerend comité van de FIFA. Kortom, de man heeft wel wat in de melk te brokkelen. Blijkbaar weet hij zijn charisma – laten we het daar maar even op houden – effectief te gebruiken bij het versieren. Nu is er natuurlijk niks mis mee als een (oudere) man een jongere vrouw date. De geschiedenis leert dat zoiets geen uitzondering is. Een leeftijdsverschil van 50 jaar is echter iets van een heel andere orde.

 

De 80-jarige voetbalbaas mag misschien wel succesvol zijn in de liefde, hij is zeker niet van onbesproken gedrag. Amper vier jaar geleden werd hij nog disciplinair gestraft als gevolg van een schandaal. De FIFA schorste hem aanvankelijk levenslang, een straf die later terug werd gebracht naar 20 jaar. Echt rouwig zal hij er niet om zijn, met de 30-jarige Clariane Caxito aan zijn zij heeft hij een prima vrijetijdsbesteding gevonden waar menig veertiger jaloers op kan zijn.

Wie is Clariane Caxito?

Het leeftijdsverschil tussen de twee geliefden mag dan gigantisch zijn, ze doen er zelf niet moeilijk over. Leeftijd is immers slechts een getal. Van enige schaamte is dus geen sprake en dat werd nogmaals onderstreept door een recente foto die de 30-jarige zelfbenoemde actrice, zangeres, presentatrice en zakenvrouw op Instagram plaatste.

Zie de desbetreffende Instagram-foto hieronder:

Terwijl de vergelijking met Anna Nicole Smith en Howard Marshall op ieders lippen ligt, maakt het de 340 duizend volgers niks uit. Daar kunnen we de fans overigens niet geheel ongelijk in geven als we de foto’s van Clariane Caxito bekijken. Een ding is duidelijk: de oude baas heeft behalve een prima karakter, ook duidelijk een goede smaak.

Zie hieronder meer foto’s van Clariane Caxito: