Marcel van Roosmalen verkoopt woning met dikke winst

Marcel van Roosmalen was ook voor het starten van zijn SBS 6-talkshow geen onbekende meer in de televisiewereld. Regelmatig schoof hij als bargast aan bij het nog altijd immens populaire Vandaag Inside, waar hij vaak kwam om een boek te promoten of om een aantal legendarische anekdotes te vertellen. Ook had hij op NPO 3 een flinke tijd een programma met – daar is-ie weer – Gijs Groenteman, Media Inside, een beetje hetzelfde concept als Marcel & Gijs maar dan voor de publieke omroep.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hoewel de 55-jarige Marcel Arnhemmer – en fervent Vitesse-supporter – is, woonde hij al een flinke tijd in het Noord-Hollandse Wormer, in de buurt van Zaandam en Alkmaar. Daar bewoonde hij een vrijstaand pand dat hij in 2017 voor een bedrag van € 420.000 euro kocht, met een hypotheek van € 439.000. Dat huis is nu verkocht, tot vandaag was dat onder voorbehoud, maar dit is nu definitief. Met inachtneming van de hypotheek kan Marcel nu zo’n € 161.000 winst bijschrijven. Dat is na de Talpa-zomer lekker meegenomen!

Bekijk hier de foto’s van de woning van Marcel van Roosmalen.

De koper krijgt voor die in totaal zo’n € 580.000 een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 138 vierkante meter en de beschikking over vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen plus een zolder.