Carlos Alcaraz, één van de nieuwste tennistalenten

Carlos Alcaraz maakte in 2020 zijn ATP-debuut tijdens het  ATP-toernooi van Rio de Janeiro. Een jaar later maakte hij zijn grandslamdebuut op de Australian Open, waar hij in de eerste ronde de Nederlander Botic van de Zandschulp wist te verslaan. In de tweede ronde werd hij alsnog uitgeschakeld.

2022 betekende het jaar van zijn échte internationale doorbraak. Hij won het ATP-toernooi van Miami en wist tijdens het ATP-toernooi van Madrid zowel Rafael Nadal als de de nummer 1 van de wereld, Novak Djokovic, te verslaan, twee legendarische tennissers. 

Maar sinds zijn overwinning in de US Open in datzelfde jaar kan echt niemand meer om hem heen. Door deze overwinning werd Alcaraz de jongste nummer één in de geschiedenis. Carlos Alcaraz sloot 2022 af als nummer één van de wereld. Knap! Momenteel is de tennisser actief op Wimbledon, het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld

Goede resultaten leveren Alcaraz gouden sponsordeal op

Carlos Alcaraz behoort momenteel dus tot één van de grotere tennissers. Als beloning voor zijn goede prestaties ontvangt de Spanjaard van BMW España een gloednieuwe, sportieve BMW 1 Serie. In een video op Instagram deelt hij zijn blijdschap, en neemt hij zijn volgers mee in een tour door zijn nieuwste bolide.