De carrière van Marc Anthony

Marc Anthony is een 54-jarige zanger-songwriter en acteur uit New York. Hij  begon zijn carrière in 1988 met het inzingen van hiphop- en housenummers. In 1993 verscheen zijn Spaanstalige debuutalbum Otra nota, met daarop de salsaversie van Breads Make it with you.

In 2004 trouwde de zanger met Jennifer Lopez, met wie hij een zoon en dochter kreeg. Het huwelijk van dit glamour koppel heeft zeven jaar geduurd. Het koppel nam twee succesvolle duetten op: No me Ames en Espacémonos. Helaas voor hen was dit niet het sprookje waar e op hoopten. Dit jaar januari trouwde Marc met Nadia Ferreira (23 jaar)

Marc Anthony en Nadia Ferreira verwachten hun eerste kind

Marc Anthony wordt dit jaar voor de zevende keer vader. Dat maakte het koppel via Instagram bekend. Op de foto hieronder is Nadia’s groeiende buik te zien met daaronder de tekst ‘Best Valentine’s Gift Ever!!’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Marc en Nadia zijn twee weken geleden getrouwd. De Amerikaanse zanger is al vader van Arianna (29), Chase (27), Christian (21), Ryan (19) en de tweeling Max en Emme (14). Die kinderen kreeg hij met drie verschillende vrouwen. Hoewel je het vaak genoeg ziet, bekende mannen met veel jongere vriendinnen, is het in dit geval net wat anders. Twee kinderen van Marc Anthony zijn namelijk zelfs ouder dan zijn nieuwe vlam. Dus of de kids van Marc Anthony haar ooit ‘mama’ gaan noemen, dat lijkt ons alleen al gebaseerd op de leeftijd al onwaarschijnlijk.

Wie is Nadia Ferreira?

Nadia is een 23-jarig Paraguayaans fotomodel en werd gekroond tot Miss Universe Paraguay 2021. Als winnares vertegenwoordigde ze  Paraguay op Miss Universe 2021, waar ze tweede werd. In mei 2022 was Nadia Ferreira verloofd met Marc Anthony en zijn ze getrouwd op 28 januari 2023. Zie hieronder een aantal foto’s van de prachtige Nadia (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nadia Ferreira (@nadiatferreira)