Divorce was een populaire serie op RTL 4

Vergeten waar Divorce over ging, of weet je niet eens wat deze populaire serie ├╝berhaupt inhoudt? Dan volgt hier een korte samenvatting. De serie (met als werktitel Haarlemse mannen) werd bedacht en ontwikkeld door Linda de Mol, en is bedoeld als tegenhanger van Gooische Vrouwen. De serie duurde een kleine vier jaar, vanaf 16 december 2012 tot 20 maart 2016. In de serie zijn er hoofdrollen voor Jeroen Spitzenberger, Chantal Janzen, Waldemar Torenstra, Katja Herbers, Dirk Zeelenberg en Carly Wijs weggelegd.

 

Het verhaal focust zich op vier mannen die gaan samenwonen nadat ze om uiteenlopende redenen gaan scheiden met hun vrouwen. Zo is de makelaar Boudewijn een echte playboy, die na het zoveelste slippertje niet meer vergeven wordt, terwijl David het moet hebben van zijn gezellige karakter, maar daar is zijn vrouw Tamar nu op uitgekeken. Hoe trotseren de heren deze vervelende periode? Dat wordt allemaal duidelijk in Divorce.

 

De villa van David en Tamar Mendelbaum staat nu te koop op Funda

Ben je een fan van de serie? Dan heb je nu de kans om de woning waarin David Mendelbaum (gespeeld door Dirk Zeelenberg) en zijn vrouw Tamar (gespeeld door Carly Wijs) woonden te bemachtigen, maar daar moet dan wel een grote zak flappen voor op tafel komen. De villa aan de Boekenroodeweg 45 (te Aerdenhout) staat namelijk voor een bedrag van 4.250.000 k.k. op Funda. Hier wordt het huis beschreven als een woning die is verscholen in een bosrijke omgeving. Het is een woning waar je geniet van je privacy en genoeg ruimte hebt voor je auto’s dankzij de ‘riante oprijlaan met roundpoint welke door middel van een elektrisch hekwerk is afgesloten van een autoluwe weg.

Het unieke landhuis is genaamd Randhoeve en werd rond 1927 gebouwd, na het ontwerp van Pierre Cuypers. Dit is niet zomaar iemand want deze architect is bekend van onder meer het Rijksmuseum en Centraal Station in Amsterdam). De woning beschikt over 9 slaapkamers , 614 vierkante meter aan woonruimte en dat allemaal op een perceel van 9.156 m┬▓. Neem hieronder een kijkje (foto’s van PUUR* Makelaars Bloemendaal):

villa divorce serie te koop funda

villa divorce funda te koop dirk van zeelenberg