De serie is gebaseerd op de film Braqueurs

De serie Braqueurs is gebaseerd op de Braqueurs film uit 2015. Hier wordt er een team samengesteld uit verschillende mannen die overvallen in en rondom Parijs gaan plegen. Ze hebben elk hun eigen gezinsleven en kampen met een eigen paranoia, isolatie en angst van hun familieleden. Een familielid begaat op een gegeven moment een grote fout en de rest komt bij elkaar om dit terug te draaien. Hun taak is deze keer niet om overvallen te plegen, maar om een grote hoeveelheid verboden middelen te transporteren. Dit zorgt ervoor dat zij een heleboel vijanden maken.

 

Waar gaat seizoen 1 van de serie Braqueurs over?

In seizoen 1 van Braqueurs hebben de meesterdieven Shaïnez (Sofia Lesaffre) en Liana (Tracy Gotoas) iets gestolen van een erg machtige crimneel en komen hierdoor in de problemen. De vijand is natuurlijk niet erg blij geworden van deze overval en neemt gelijk actie door Shaïnez te ontvoeren. Medhi (Sami Bouajila) krijgt hier bericht over van teamlid Anissa (Lubna Azabal). Aangezien Mehdi de oom is van Shaïnez, probeert hij samen met zijn nieuwe bondgenoot Liana, om haar terug te halen.

Wat kun je gaan verwachten in seizoen 2 van Braqueurs?

Wat je precies te zien gaat krijgen in seizoen twee is niet bekend gemaakt. De producent belooft wel nog meer actie en lastigere situaties dan ooit te voren. Het nieuwe seizoen kun je vanaf 17 februari zien op Netflix. Heb jij al zin in seizoen 2 van Braqueurs?