Maradona: Blessed Dreams

Maradona had niet alleen een grote carrière, maar ook een leven vol hoogte- en dieptepunten. Hij groeide op in een arme wijk in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Hier werd hij als jongetje van 8 jaar gescout door Argintinos Junior. Vanaf het moment dat hij zijn debuut maakte, was hij een sensatie. Toch ging zijn leven niet alleen over rozen. Hij kwam tijdens en na zijn carrière ook in de media vanwege drugsgebruik of rare uitspattingen. Het verhaal en alles wat deze man heeft meegemaakt zal uitgebreid aan bod komen in de nieuwe serie ‘Maradona: Blessed Dreams.’

Check hieronder de teaser trailer van de nieuwe serie:

 

Een tv-serie over de Argentijnse voetballegende

Binnenkort zal de tiendelige serie Maradona: Blessed Dream te zien zijn. Tijdens deze serie volgen we Maradona in de belangrijkste en bekendste momenten van zijn leven. De rol van de Argentijnse legende zal gespeeld worden door drie acteurs, zodat we een goed beeld krijgen van zijn jeugd, carrière en meer. Dit zijn Nazareno Casero, Juan Palomino en Nicolas Goldschmidt.

Er zijn in veel verschillende landen opnamen geweest. Zo is er in Spanje, Italië, Uruguay en Mexico gefilmd. De tien afleveringen van deze nieuwe serie duren allemaal een uur. Je bent dus wel een weekendje zoet, mocht je niet alles in één keer bingen. Wij kijken er al erg naar uit.

Dat de Argentijnse voetballegende Maradona ook van auto’s hield, dat is zeker geen geheim. Check maar eens de Porsche 911 waar die in reed.