De perfecte mannengeur voor de zelfverzekerde man

Er zijn een aantal belangrijke verzorging skills om stijlvol voor de dag te komen. Deze zijn handig als je een belangrijke afspraak hebt waar je indruk wil maken  en je outfit helemaal wil afmaken. Zeker belangrijk in deze situaties is het dragen van een lekkere mannengeur. Het aanbod in luchtjes is groot, maar er zijn een aantal toppers te onderscheiden.

Dit is een selectie van vijf geuren waarmee jij als man altijd lekker ruikt en zelfverzekerd voor de dag komt.

Scotch & Soda – Island Water

Deze nieuwe mannengeur is onmisbaar voor de zomer. Het luchtje geeft je vibes die je alleen op de Hawaïaanse stranden kunt vinden. Island Water is geïnspireerd door het verhaal van de Japanse Musa-Shiya. Deze kleding- en stoffenwinkeleigenaar wist met veel toewijding en doorzettingsvermogen iets groots op te bouwen. Zijn Hawaï-shirts werden een razend succes. De topnoten van Scotch & Soda Island Water bestaan uit bergamot, mango en wijnblad. Het hart bevat muskaatsalie, sandelhout en spiranol. In de basisnoten is whiskey akkoord, amberacht hout en musk terug te vinden. Als je deze zomer veel op het strand te vinden bent of de tropische warmte opzoekt, mag deze geur niet ontbreken.

 

The Labo – Thé Noir 29

Deze elegante mannengeur symboliseert het karakter van een blad. Een fris, groen lenteblad is dan ook de associatie die het luchtje oproept. Om dit te realiseren zijn er diepe en krachtige, maar ook tedere frisse tonen verwerkt. De topnoten bestaan uit bergamot, vijg en laurierblad. Het hart kenmerkt zich door ceder, vetiver en muskus. In de basisnoten zijn hooi en tabak terug te vinden. Thé Noir 29 is perfect voor een chique diner of een avond op het strand met je partner.

DSQUARED2 – Wood Homme Eau de Toilette

Deze houtachtige mannengeur wordt vooral gekenmerkt door een fris karakter. De topnoten zijn calabrische bergamot, Siciliaanse citroen en mandarijn. Verder vind je in de hartnoten gember, kardemom en viooltjesblad terug. Vetiver, witte houtsoorten en ambroxan vormen de basisnoten. Onder andere door de vetiver en kardemom heeft de Wood Homme een zeer fris karakter. Ben jij een zelfverzekerde, spontane man? Dan is dit luchtje the way to go voor jou.

 

CREED – Aventus Cologne

Deze mannengeur is voor de charismatische, avontuurlijke en trotse man. Niet voor niets is het embleem van het luchtje gebaseerd op een Romeinse, machtige keizer. Draag de Aventues Cologne bij de onmisbare mijlpalen en onvergetelijke momenten van je leven. Het zoete en tegelijkertijd leerachtige en gerookte van de tonen zullen ervoor zorgen dat jij op je best voor de dag komt. De topnoten zijn mandarijn, gember en roze peper. De hartnoten bestaan uit patchouli, sandelhout en vetiver. Muskus, benzoëhars, berkenhout en tonkaboon zijn de basisnoten.

CHANEL – BLEU DE CHANEL

Blue De Chanel heeft een tijdloos karakter en symboliseert vrijheid. Het zwoele en sensuele karakter van deze mannengeur zorgt ervoor dat je hem niet snel vergeet. Als vrije en zelfverzekerde man kun je deze dus goed opdoen. Draag hem op een date en je hebt meteen al een goede eerste indruk te pakken. Topnoten van de mannengeur zijn citroen, munt, roze peper en grapefruit. De hartnoten bestaan onder andere uit gember, nootmuskaat en jasmijn. In de basisnoten kun je labdanum, sandelhout, patchouli, etiver, wierook, ceder en white musk terugvinden.