Is er een verband tussen schoenmaat en vreemdgaan?

Uit onderzoek is dus gebleken dat mannen met een grotere schoenmaat het vaakst vreemdgaan. Mannen met een grote schoenmaat zijn meestal lang, waardoor ze misschien sneller aandacht kunnen krijgen van vrouwen. Ook is er onderzocht via een datingsite voor getrouwde mensen of mannen met grote voeten vaker vreemdgaan. Ze hebben mannen hun loyaliteit getest en daaruit is gebleken dat er veel meer mannen met grote voeten vreemdgaan dan mannen met relatief kleine voeten.

Ook is uit de cijfers gebleken dat voor een man met maat 45 de kans twee keer zo groot is om vreemd te gaan dan voor een man met maat 42 of kleiner. De mannen die het vaakst vreemdgaan hebben maat 46 (29%) en op nummer twee komt 45 (25%) te staan. Op plaats nummer drie en vier komen 47 (22%) en 48 (21%) te staan.

mannen met deze schoenmaat zullen vaker vreemdgaan

Conclusie

Zoals eerder vermeld, zijn mannen met grote voeten meestal langer en zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat ze meer aandacht krijgen dan kleine mannen. Natuurlijk hoef je dit resultaat niet al te serieus te nemen, omdat dit een datingsite is voor getrouwde mensen. De kans is dus heel groot dat ze allemaal er niet echt over in zitten als ze een keer een ‘foutje’ maken

Vond je deze feiten toch wel interessant? Lees dan op welke leeftijden de meeste mannen en vrouwen vreemdgaan.