Hemelvaart staat in het teken van Zuid-Afrika

En als we het hebben over een ‘verrukkelijk’ programma, dan bedoelen we ook écht verrukkelijk. Niemand minder dan Herman den Blijker zal, samen met zijn team van restaurant GOUD, op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei een Zuid-Afrikaanse braai organiseren. Dit is een Zuid-Afrikaanse barbecue op hout (in plaats van kolen), waarbij de hele happening eromheen een grote rol speelt. Een en al gezelligheid dus. Op beide dagen zijn er twee sessies die jij gratis en voor niks kan bijwonen (om 12.00 uur en 15.00 uur).

batavia-stad-fashion-outlet-hemelvaart.jpg

Houd jij tevens van een wijntje, dan ben je helemaal aan het juiste adres. Tijdens de braai wordt er namelijk een wijnproeverij gehouden met, je raadt het al, speciale Zuid-Afrikaanse wijnen die perfect passen bij de gerechten die Herman voorschotelt. Gesondheid! (zoals ze het in Zuid-Afrika zeggen).

Maar er is meer. Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zal styliste Isabelle Heijhoff naar Batavia Stad komen om de beste outfits samen te stellen, allen geïnspireerd door Zuid-Afrika. Ze zal vier outfits maken (een beach look, safari-outfit, sportoutfit en een chiquere look voor de wijnproeverij) en deze bespreken in twee live sessions. Alle kledingstukken krijgen een speciale tag waarmee je ze easy kan terugvinden in de winkels. Zo hoef jij zelf niet meer na te denken en heb je direct een stijlvolle look te pakken.

Natuurlijk is er ook aan de kiddo’s gedacht. Donderdag 9 mei geeft Wildebras twee liveshows voor kinderen over de dieren in Zuid-Afrika. En – eerlijk is eerlijk – daar zouden wij zelf ook lekker bij aansluiten. Verder kunnen de kids van 9 tot en met 12 mei ook deelnemen aan een speciale speurtocht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gabs Wildebras (@wildebras.official)

Last but not least kunnen Fashion Club Members een reis winnen naar Zuid-Afrika. Wil jij meedoen? Scan dan je Member Card in de winkel na een aankoop, and that’s it. Jij maakt kans!

Onze tip: scoor je zomerkleding bij Batavia Stad Fashion Outlet

We hebben jullie al eerder kennis laten maken met Batavia Stad. Het is in onze ogen dé #1 fashion outlet van ons land. Nu de zomer er eindelijk weer aan zit te komen, is het hoog tijd om even die garderobe van jou een flinke upgrade te geven.  Je wil tenslotte wel kunnen shinen op het terras. Althans, wij wel!

Wat je allemaal voor je garderobe kan vinden bij Batavia Stad? Daar kunnen we kort over zijn: alles. Zowel kleding als accessoires van topmerken als Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, New Balance, G-Star RAW, Scotch & Soda, Armani en Hugo Boss kan je hier scoren tegen een zéér lage prijs (kortingen lopen op tot maar liefst 70%). De prijs gaat je dus in ieder geval niet tegenhouden om flink in te slaan.

sneakers batavia stad

Naast alle winkels kan je in Batavia Stad ook in verschillende restaurants terecht voor een happie en een drankie. Maar er is meer. Zo houden ze vaak verschillende acties met allerlei toffe activiteiten, zoals het thema Zuid-Afrika en een Sneaker Week afgelopen april.

Check de website van Batavia Stad Fashion Outlet voor meer informatie over het hemelvaartweekend, alle merken en meer.

In samenwerking met Batavia Stad Fashion Outlet