Batavia Stad Fashion Outlet

Lekker centraal gelegen in ons land, Lelystad welteverstaan, vinden we Batavia Stad. Hier kan jij het hele jaar door terecht voor de beste deals van allerlei grote merken. Van Calvin Klein ondergoed tot Under Armour sportkleding en van Armani horloges tot jeans van PME LEGEND; they’ve got it all. 

En nu we in de lente zitten, is er niks lekkerder dan een gloednieuw paar sneakers onder je outfit. Met de plensbuien die langzamerhand steeds meer plaats maken voor een zalig zonnetje, is het heerlijk om je flitsende sneakers aan te trekken en de show te stelen wanneer je door de stad loopt. Wanneer je een nieuw paar sneakers voor een zacht prijsje wil scoren zijn outlets natuurlijk ideaal. Laat Batavia Stad nu net een Sneaker Week organiseren, zodat jij de meest trendy sneakers van topmerken kan scoren tegen een zachte prijs.

Sneaker Week (5 tot en met 14 april)

Van 5 tot en met 14 april is het Sneaker Week in Batavia Stad, en dat betekent een hele hoop sneakers, tegen lage prijzen. Batavia Stad staat bekend als een premium outlet centre, waar je items van merken als Armani, Tommy Hilfiger en Nike kan scoren. In de normale winkel kunnen deze items soms prijzig zijn, maar bij Batavia Stad hebben ze deze items vaak voor een zacht prijsje liggen. Nu er een Sneaker Week aankomt, is het toch meer dan de moeite waard om even een kijkje te nemen voor een upgrade van jouw schoenencollectie.

Tijdens de Sneaker Week zijn er exclusieve aanbiedingen op sneakers van topmerken zoals Asics, Nike, Puma, Adidas en New Balance. Of je dus op zoek bent naar een nieuw paar classic New Balance 550 of 2002R; je gaat hier zo goed als zeker jouw nieuwe parels scoren.

Bij Puma hebben ze al helemaal een gaaf concept. Wanneer je op 13 of 14 april langskomt, kun je je sneakers van Puma laten personaliseren (vanaf € 60 besteding aan Puma-items). Zo kun je een paar schoenen creëren dat niemand – maar dan ook écht niemand – anders heeft. Daarnaast zijn er ook nog allerlei winacties, zoals een giftbox van Asics, en kun je wanneer je een juiste schoenmaat raadt een paar sneakers van Puma winnen. Is dat even lekker!

Ben jij liefhebber van Nike-sneakers? Dan is er ook voor jou een toffe actie. Van 6 tot en met 14 april is de Nike Sneaker Madness. Elke dag zal er om 10.00 uur een nieuwe drop sneakers gereleased worden in de Nike Store. De nu nog onbekende sneakers worden verkocht met 30% korting. Vorig jaar waren het onder andere de razend populaire Nike Jordans en de Nike Dunks, dus we kunnen ook dit jaar exciting releases verwachten. Tot slot zijn er een aantal winkels die extra acties hebben. Bekijk de extra aanbiedingen hier en verwen jezelf met de beste koopjes.

Lukt het je die week net niet om naar Batavia Stad af te reizen? Geen stress! De heerlijke sneakerdeals zijn ook online te scoren via de website van Batavia Stad, Daarnaast is het centrum 364 dagen per jaar geopend en zijn er het hele jaar door kortingen vanaf 30% op de mooiste fashion items!

In samenwerking met Batavia Stad Fashion Outlet