Wat vinden mannen aantrekkelijk aan een vrouw?

Vrouwen kunnen heel erg onzeker worden over hun uiterlijk. Zo hebben zij vaak het idee dat mannen hen alleen aantrekkelijk vinden als ze een grote laag make-up dragen en 24/7 in de sportschool staan. Dit is natuurlijk allesbehalve het geval. Wij vinden het juist aantrekkelijk aan vrouwen als zij gewoon goed in haar vel zit en zichzelf kunnen zijn.

 

Geen make-up dragen

Ondanks dat make-up er vaak voor zorgt dat vrouwen zich zelfverzekerder voelen, valt het mannen vaak niet eens op als vrouwen een keer geen make-up dragen. Daarnaast vinden de meeste mannen het veel aantrekkelijker wanneer vrouwen weinig tot geen make-up dragen dan ze meerdere lagen make-up dragen. De natuurlijke schoonheid voelt toch het puurst aan.

Gewicht

Waar vrouwen zich veel zorgen kunnen maken over hun gewicht en regelmatig aan hun vriend vragen ‘of zij er niet dik uitzien in de ene spijkerbroek’, maakt het mannen niets uit als een vrouw een beetje is aangekomen. Wij vinden het namelijk het belangrijkste dat een vrouw lekker in haar vel zit en dat zij straalt. Dit is namelijk het aantrekkelijkste wat een vrouw kan hebben.

Down under

Het moment dat mannen down under gaan bij een vrouw, schieten er direct een aantal gedachten door haar hoofd. Maar wij mannen zijn hier absoluut niet mee bezig en vinden het vooral belangrijk dat een vrouw er gewoon van kan genieten. Ook is het echt geen big deal wanneer het niet helemaal geschoren is, kan gebeuren toch? Tot slot vinden mannen het ook aantrekkelijk als zij aan vrouwen zien dat zij haar hoogtepunt bereikt.

Net uit bed

Last but not least vinden mannen het ontzettend aantrekkelijk als een vrouw net uit bed komt. Vrouwen kunnen zich hier waarschijnlijk niets bij voorstellen, maar toch is het zo. Ook vinden we het helemaal niet erg wanneer ze een dagje doorbrengt in haar comfortabele joggingpak in plaats van een fancy outfit.