Wie is het Nederlandse model Rachelle van Waardhuizen?

De Nederlandse Rachelle van Waardhuizen is een opkomend model en staat dan ook bij verschillende wereldwijde agency’s ingeschreven. Zo is de mooie brunette, die we overigens meer hebben in Nederland, te bewonderen in onder meer Portugal, Zweden, Griekenland en Zuid-Afrika. Rachelle heeft met verschillende gerenommeerde fotografen samengewerkt, zoals met Cameron Mackie en Gavin O’Neill, zo is te zien op de site van Boss Models uit Kaapstad.

Met haar relatief lange lengte van 1,78 meter en smalle taille is Rachelle het ideale boegbeeld voor menig bikinimerk, die haar dan ook gemakkelijk weten te vinden. En niet ten onrechte, trouwens.

Populair op Instagram met 5,7K volgers

Rachelle van Waardhuizen is met haar indrukwekkende plaatjes flink groeiende op Instagram, waar ze al een respectabele 5,7k volgers mee heeft binnen gehengeld. Dat kunnen er wat betreft ons nog wel wat meer worden. Hoe dan ook, het kan bijna niet anders dan dat we meer van Rachelle gaan horen en haar naamsbekendheid nog groter wordt. We zetten de beste foto’s van de Instagram van Rachelle van Waardhuizen in ieder geval alvast voor je op een rij. Ze zijn hieronder te bekijken: