Archie Williams heeft een bijzonder verhaal

Het is 1983 als Archie Williams wordt veroordeeld tot levenslang nadat hij schuldig is bevonden van een verkrachting. Ondanks dat er bewijs is en er getuigenissen zijn die in zijn voordeel spreken, krijgt hij alsnog deze zware straf opgelegd. Gelukkig kreeg Archie Williams de hulp van het Innocence Project. Zij behandelen zaken van mensen die ten onrechte vastzitten. Met hun hulp kwam Archie Williams in 2019 weer op vrije voeten. Hierna besloot hij mee te doen aan America’s Got Talent.

America’s Got talent auditie

Het enige goede waar het gevangenisleven voor heeft gezorgd is dat Archie Williams een vaste volger werd van America’s Got Talent. Hij keek deze show namelijk altijd en beleefde hier veel plezier aan. Het was dan ook zijn droom om zelf ooit een keer mee te doen. Dit leek er door zijn gevangenisstraf lang niet in te zitten totdat Archie Williams na 37 jaar gelukkig vrij kwam. Het moet zijn wildste dromen overtreft hebben want wat zorgde hij voor een spektakel. Na zijn optreden deed hij zijn verhaal waarop Simon Cowell hem een knuffel gaf. Ook juichte het publiek hem luidkeels toe. Je moet dit prachtige fragment eigenlijk met je eigen ogen gezien hebben:

 

Dit zou best wel eens van de best bekeken video’s op YouTube kunnen worden van 2020. Dit waren de best bekeken video’s op YouTube van 2018.