Als oudere man een jongere vrouw willen daten

Er zijn verschillende aspecten waar je op moet letten om interessant gevonden te worden. Deze hebben niet allemaal even veel invloed op de aantrekkingskracht, want dat is ook persoonsgebonden. Wanneer je enkele elementen van hieronder implementeert in jouw leven, dan is de kans groter dat een jongere vrouw meer belangstelling voor je heeft.

Verzorg jezelf

De eerste indruk is ontzettend belangrijk en dat geldt zeker voor de vrijgezellen onder ons. Een verzorgde uitstraling komt ten goede van die eerste indruk.. Het geeft je gelijk een streep voor ten opzichte van diegenen die geen moeite in hun looks stoppen. Hoe je dit doet? Houd je lichaam schoon en trim de zichtbare plekken. Ga daarnaast veel sporten om zo aan je dagelijkse beweging te komen enom er wat stakker en fitter uit te zien. Een jongere vrouw merkt dat gelijk op.

Ga voor een sophisticated kledingstijl

Jongere vrouwen vallen vaak op oudere mannen. Hoe komt dat dan precies? Het komt onder andere doordat oudere mannen beter weten wat voor stijl bij hen past. Ze dragen kleding waarbij zij zich comfortabel voelen en hoeven niet zo nodig meer mee te doen met trends. De stijl van de meeste mannen is klassiek en toch speels. Draag een overhemd met een jasje voor feestelijke gelegenheden en op de zondag een eenvoudige trui meet jeans of een chino. Vaak zit de kracht hem juist in de eenvoud.

Heb jongere vrienden

Eén van de makkelijkste manieren om je jong te voelen is door jezelf te laten omringen door jongere mensen. Op die manier ben jij wel ouder dan de rest, maar vermaak jij je nog steeds. Je bent geen ouwe man die alleen maar op de bank zit. Vrouwen vinden het fijn wanneer mannen hun leven op orde hebben, ook op een sociaal niveau. Een man die weet wat hij wilt, op werk en privé, is onweerstaanbaar. Jongere vrienden helpen hier dan ook zeker bij. Zij houden je immers spontaan en jong in de geest.

Knik

Blijf impulsief

Sommige mensen blijven het hun hele leven terwijl andere het nooit zijn geweest. Het is daarnaast ook wel een bekend fenomeen dat impulsiviteit met de jaren minder wordt en men meer stabiliteit wilt. Impulsief blijven is echter één van de mysteries die vrouwen bewust of onbewust erg leuk vinden. Het zorgt namelijk voor een bepaalde mate van spanning in situaties omdat je van te voren niet weet wat er gaat gebeuren. Impulsieve acties doe je vaak samen met (jongere) vrienden en op die manier ben jij niet die saaie gast die alles op orde heeft, maar totaal geen karakter heeft. Een leven zonder verassing is ook maar zo gezapig.

Ben mysterieus, zonder vaag te zijn

Het klinkt zo cliché, maar het klopt elke keer weer. Een mysterieuze man legt zijn kaarten niet gelijk bloot op tafel maar houdt altijd wat van zichzelf achter. Door niet gelijk het achterste van je tong te laten zien, zorg je ervoor dat de ander jou steeds beter wilt leren kennen. Hoe je dit slim doet? Door niet te gretig over te komen en vooral vragen aan haar te stellen. Op die manier kom jij steeds meer over haar te weten en praat je niet te veel over jezelf. Vrouwen houden namelijk van praten en het is onaantrekkelijk als jij jezelf continu ophemelt. Let er wel op dat je het niet te ver doorvoert. Niets willen vertellen over jezelf tijdens een date laat nou ook niet de meest betrouwbare indruk achter.

Heb een ambitie

Het lijkt zo makkelijk maar dat is het niet. Wij, als mannen, willen vaak dezelfde punten bij een vrouw als dat zij bij ons willen. Het hebben van ambitie is daar één van. Het ambiëren van succes en een succesvolle carrière is alleen maar goed en laat zien wat jij allemaal overhebt om je doelen te bereiken. Ambitie zorgt er vooral voor dat jij jezelf aan het ontwikkelen bent. Dit kunnen je vaardigheden zijn, het benaderen van de juiste mensen zijn of net een stapje harder willen lopen dan de mensen om je heen. Wat een jongere vrouw hier van vindt? Die zal nooit een man puur om de ambitie afwijzen. Een ambitieuze man is dus interessant, maar let dan ook vooral op die mooie vrouw als die zich in je leven bevindt. Die heeft ook de benodigde aandacht nodig die ze verdient.

Hoe ben jij als oudere man aantrekkelijk voor een jonge vrouw? Door ambitie te hebben, goed te kleden en niet oninteressant te zijn. Wat daarnaast altijd in de smaak valt is humor, en hoe je grappig kan zijn lees je hier.