NØLSON overhemden

De mannen van NØLSON zorgen ervoor dat we het hele jaar stijlvol door kunnen komen. Hoe ze in de winter iedere man van een onmisbaar wit overhemd voor de feestdagen verzekerden, laten ze elke man in de zomer in een linnen overhemd schitteren. Voor de zomer van 2019 heeft het Nederlandse overhemdenmerk hun Sundre collectie naar een nog hoger level getild. De shirts zijn gemaakt van 70% katoen en 30% linnen, en dit brengt drie belangrijke voordelen met zich mee.

linnen overhemd zomer mannen

Allereerst zullen de overhemden, door het gebruik van katoen, minder kreuken dan andere linnen overhemden. Hierdoor kan jij ze ongetwijfeld langer dragen en zijn ze eenvoudiger te strijken. Verder zorgt het gebruik van 30% linnen ervoor dat de shirts fris en koel blijven, wel zo lekker tijdens de warme zomerdagen. Tot slot zorgt de stoffencompositie ervoor dat jij het ultieme comfort in overhemden ervaart. Door het hoge percentage katoen zitten de shirts als gegoten en voelen ze zacht aan.

Een linnen overhemd is perfect voor de zomer

Ook qua kleurgebruik is er rekening gehouden met de zomer. De overhemden van de Sundre collectie komen voor in vier varianten: wit, lichtblauw, gestreept en blueberry. Hoewel dit altijd stijlvolle keuzes zijn, zullen deze kleuren jouw gebruinde huid er extra uit laten springen deze zomer.

Niet alleen het ultieme comfort is een groot voordeel van een linnen overhemd, ook de veelzijdigheid scoort veel punten. Je kan hem in verschillende stijlen rocken, waardoor je op elke gelegenheid stijlvol voor de dag komt. Zo kan je hem dragen op een korte broek en een paar sneakers voor een casual, zomerse outfit. Deze alledaagse look is perfect voor een dagje op het strand of op het terras.

linnen overhemd mannen zomer 2019 5

lichtblauw overhemd linnen mannen

Sundre Blue

NØLSON €59,95 Shop nu
wit overhemd linnen

Sundre White

NØLSON €59,95 Shop nu

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Een linnen overhemd gaat ook goed samen met een formele look. Draag hem dan ook onder een pak om jezelf alsnog van een luchtige, chique outfit te garanderen. Ook staat een linnen overhemd heel goed op een pantalon en een paar loafers of stijlvolle open schoenen. Je kan er écht alle kanten mee op.

linnen overhemd mannen zomer 2019

blauw wit gestreept overhemd linnen

Sundre Marina

NØLSON €59,95 Shop nu
blauw overhemd mannen linnen

Sundre Blueberry

NØLSON €59,95 Shop nu

Al met al zijn de NØLSON overhemden van de Sundre collectie een waardige toevoeging aan jouw zomerse garderobe. Ga voor jouw favoriete kleur en ervaar zelf hoe linnen dé stof voor de zomer is.