Kiezen tussen je hond en je partner

Op Craiglist (een soort Amerikaanse Marktplaats) kwam een wel heel opvallende advertentie langs. Hierin geeft een man aan dat hij door zijn vriendin voor een moeilijke keuze wordt geplaatst. Of zijn hond de deur uit, óf zij pakt haar spullen. Als gevolg hiervan plaatste de man zijn advertentie op Craiglist. Een Nederlandse vertaling is hieronder te lezen:

hond

Adoptie aangeboden in advertentie

“Mijn vriendin houdt niet van mijn beagle Molly. DUS, ik moet haar herplaatsen. Ze is een raszuivere uit een rijke regio en ik heb haar 4 jaar gehad. Ze vindt het leuk om spelletjes te spelen. Niet helemaal getraind. Heeft lang haar, dus ze heeft een beetje veel onderhoud nodig, vooral de nagels, maar ze vindt het leuk om ze te laten doen. Blijft de hele nacht liggen keffen maar slaapt terwijl ik werk. Eet alleen het beste, duurste eten.

Zal je NOOIT begroeten aan de deur na een lange dag of je onvoorwaardelijke liefde geven als je down bent. Bijt niet, maar ze kan gemeen zijn als de hel!

Dus … iemand die geïnteresseerd is in mijn 30-jarige, zelfzuchtige, slechte, goud-gravende vriendin? Kom haar halen! Ik en mijn hond willen dat ze zo snel mogelijk een nieuw huis vindt! ”

Waarom een hond onmisbaar is

Wellicht een wat harde reactie, maar daarom niet minder gevat en origineel. Bovendien is de reactie van de man ergens ook wel te begrijpen. Zo gaven wij eerder al aan waarom elke man een hond aan zijn zijde moet hebben. Bovendien kunnen honden helpen bij het versieren van vrouwen. Goed nieuws dus voor de man van de advertentie, die waarschijnlijk op zoek zal moeten naar een nieuwe vriendin.