David houdt van bouwen

Waar de één een zwembad in haar tuin bouwt, bouwt de ander een café. David is bouwman van beroep. De ouders van zijn vriendin Amanda hadden een café in de plaats Camden die de naam ‘The Mitre’ droeg. David heeft hun café nu nagebouwd in de tuin van Amanda om zijn schoonouders een hart onder de riem te steken. Ook dit ‘nieuwe’ café draagt de naam ‘The Mitre’. Boven de bar hangt een foto van de ouders van Amanda.

Café
Foto: LADbible

Café The Mitre

David heeft aantal jaar geleden al aan Amanda verteld dat hij deze bar ooit zou gaan bouwen. Door de huidige situatie was dit de perfecte gelegenheid. Alle bouwkosten waren bij elkaar maar 2500 dollar. Dat mag een wonder heten want het ziet er als een volwaardige bar uit. David heeft laten weten dat het meeste geld niet naar de bouwmaterialen ging, maar naar de meubelen. Het duurde een week om de bar te bouwen. Het bij elkaar zoeken van de meubelen duurde iets langer. Dit heeft hij gedaan via eBay en Facebook.

Bar
Foto: LADbible

Het lijkt net op een echt café

In het café kan je ook een leuk muziekje beluisteren doordat je er de beschikking hebt over een full sound system. Daarnaast is er een goede projector aanwezig zodat je van sport kan genieten en er aan karaoke kan worden gedaan. Hoe dichter bij een echt café kan het komen?

Bar
Foto: LADbible

Er is genoeg drank aanwezig

Ook is de bar van allemaal verschillende soorten drankjes voorzien zoals bier, wijn en nog meer. Amanda en David zijn erg blij met het café en zijn er dan ook regelmatig in terug te vinden. Als de coronacrisis over is willen ze hier graag een paar feestjes houden. Als jij dit nou ook in je tuin wil hoef je niet per se David in te schakelen. Dit bedrijf maakt namelijk opblaasbare kroegen die jij in je tuin kan plaatsen.

Café
Foto: LADbible