Wat is het verhaal van de nieuwe Netflix serie Diamonds?

Het kan zijn dat je het op basis van de titel al vermoedden. Het verhaal draait om de diamantenhandel. En raden welke stad staat daar nu bekend om? Juist, Antwerpen. Tijdens de serie volgen wij de familie Wagner, die in de stad woonachtig zijn. Zij zijn een van de machtigste diamantenhandelaren van Antwerpen.

Zoals je verwacht van een thriller is er een duistere kant, de familie doet namelijk zaken met figuren uit de onderwereld. Voor hoofdpersoon Noah genoeg reden om afstand te houden van het familiebedrijf. Maar wanneer zijn broertje overlijdt, keert hij terug in het bedrijf om de handel gaande te houden. Dit gaat naar verwachting voor heel wat spannende momenten zorgen.

Van de makers van Undercover

Wat deze show extra veelbelovend maakt is het feit dat de makers van de Netflix hit Undercover hieraan meewerken.

Netflix Serie Undercover

Met de Netflix Original over undercoveragenten hebben de zuiderburen ons wel laten zien dat zij de know-how hebben om een kwalitatief goede en spannende serie te maken. De regie komt in handen van Yuval Yevet en Rotem Shamir. Misschien niet de namen die jou meteen iets zeggen, maar zij maakten eerder de serie Fauda. De serie draait om het conflict tussen Palestina en Israel en scoort met een 8,2 ontzettend goed op IMDB. Bovendien is deze ook op Netflix te zien. Met hen aan boord wordt het dus alleen maar veelbelovender.

Wanneer komt Diamonds op Netflix?

Het duurt nog wel eventjes voordat deze serie op Netflix komt. Dit heeft deels te maken met het feit dat Diamonds eerst op de Belgische televisie zal worden uitgezonden. Maar gelukkig zijn er in de tussentijd genoeg andere spannende series om te bekijken, zoals het Braziliaanse O Mecanismo.