Madison Bailey speelt Kiara in Outer Banks 

Het is alweer even geleden dat seizoen 2 van Outer Banks op Netflix verscheen. In die show volgen we een groep jongeren die in de ‘Outer Banks’, ofwel de buitenste oevers, van North Carolina leven. Het leven op de groep eilanden is erg verschillend voor de tieners. Sommige van de groep leven er echt, het andere deel is er puur voor vakantie. Het verschil in welvaart tussen de twee groepen is groot. Wanneer ze een lang verborgen schat in het oog krijgen, ontstaat er een meeslepende zoektocht die in seizoen 2 door gaat. Madison Bailey speelt Kiara Carrera.

Kiara is een ‘Kook’ (de naam die wordt gegeven aan de rijkere bevolkingsgroep die vakantie komt vieren op het eiland), maar zelf brengt ze voornamelijk tijd door met de ‘Pogues’ (de lokale bevolking die hard moet werken voor hun geld). In Outer Banks gaat Kiara samen met haar vriendengroep op zoek naar de schat en naar de vermiste vader van John B. Ook in seizoen 2 is Kiara, en dus ook Madison Bailey, weer van de partij. En dat vinden we maar al te fijn.

Meer aankomende filmprojecten voor Madison Bailey

Haar rol in Outer Banks is voor Madison Bailey een echte doorbraak. Dat betekent niet dat ze niet al eerder te zien was in films en series. Zo had ze ook al rollen in de superheldenserie Black Lightning

en in de dramashow Council of Dads. Die rollen zijn echter niets vergeleken met haar rol als Kiara. Die heeft ze namelijk al twintig afleveringen lang op zich genomen. Naast een rol in het nieuwe American Horror Stories, is via haar IMDb-pagina ook te zien dat ze in twee andere nieuwe films zal gaan spelen. We zullen naar verwachting dus nog veel gaan zien van het aanstormende talent. Een rol in Outer Banks seizoen 3 zit daar naar alle verwachtingen ook tussen.

Sinds het succes van Outer Banks op Netflix is ze zelf enorm hard gegroeid op Instagram. Momenteel heeft ze al meer dan 5 miljoen volgers. De foto’s hieronder bewijzen waarom mensen het leuk vinden om haar te volgen: