Mad Max met Tom Hardy in de hoofdrol staat bijna op Netflix

Vanaf morgen (1 oktober 2020) staat Mad Max met Peaky Blinders-acteur Tom Hardy nieuw op Netflix. De film speelt zich af in een kwaadwillig woestijnlandschap waar de mensheid gek is geworden en vecht voor de noodzakelijk dingen in het leven.

In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op pad, die als een van de enige de vrede kunnen laten wederkeren. Maar Max en Furiosa hebben zelf ook al genoeg meegemaakt. Of de twee daardoor sterk genoeg zijn om het kwaad de wereld uit te helpen?

mad max voertuigen

Het verleden van Max en Furiosa

Max (Tom Hardy), een man van weinig woorden en veel daden, hoopt gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in een wereld van chaos. Furiosa (Charlize Theron) is een vrouw van actie die door de woestijn wil om op de plek te komen waar haar kindertijd zich afspeelde.

Max komt in de film in contact met Furiosa doordat hij een groep, die in een oorlogsvoertuig door het ‘Wasteland’ trekt, ontmoet tijdens zijn reis door het landschap. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, die opzoek is naar een waardevol item dat van hem gestolen is. De woedende tiran stuurt zijn complete aanhang achter de rebellen aan. Door deze opdracht aan de aanhang ontstaat er een bloedstollende achtervolging waarvan je bijna van je stoel af zal vallen.

De film is bijna nieuw te zien op Netflix

De film was in eerst instantie alleen nog maar te zien bij de concurrenten van Netflix. Maar vanaf 1 oktober is de film uit 2015 ook te zien op onze favoriete streamingdienst. Check MAD MAX: FURY ROAD dus bijna op Netflix.

IMDb-score: 8.1