Het meest luxe winkelcentrum van ons land

Het luxe winkelcentrum draagt de naam Westfield Mall of The Netherlands. Deze naam is niet misplaatst, want er zijn wel 180 verschillende winkels te vinden. Wanneer je hier je vriendin kwijt raakt, is de kans groot dat je haar een dag niet meer terugziet. Een winkelcentrum van dit formaat verdient dan ook wel een spectaculaire opening. Maar helaas voor ons en voor de ondernemers, zit dat er onder de huidige omstandigheden niet in. Wil je een bezoek brengen aan dit luxe winkelcentrum, dan zal je eerst vier uur van tevoren een tijdslot moeten boeken. Daarnaast zijn de restaurants en de filmzalen ook nog wel eventjes dicht. De beleving is momenteel dus niet helemaal wat het zou moeten zijn.

Het formaat van dit luxe winkelcentrum is vergelijkbaar met dat van Hoog Catharijne, Het winkelcentrum in de Domstad. Het totale oppervlakte bedraagt 117.000 vierkante meter. Maar de ondernemers achter dit gigantische project leggen wel uit dat zij zich met dit winkelcentrum op een andere doelgroep proberen te richten. Hoog-Catharijne, het winkelcentrum naast Utrecht centraal, richt zich meer op doorreizigers. Dit winkelcentrum is, volgens Bart van Twillert, directeur Nederland bij URW, echt een bestemming voor shopaholics.

Wat voor winkels biedt Westfield Mall of The Netherlands?

Het enorme gebouw van het luxe winkelcentrum Westfield is niet te missen. Het dak ziet eruit als witte golven en zorgt voor een unieke en moderne uitstraling. Onder dit dak is van alles te vinden. Zo zijn er in dit luxe winkelcentrum niet alleen de bekende winkels zoals C&A en Pull&Bear te vinden, maar heb je er ook een food market, een SPA, een Selfie museum en verschillende restaurant. Wil je een nieuwe outfit gaan rocken of een paar goede sneakers scoren, dan is dit dus de place to be.