De voorjaarscollectie van BOSS x Russell Athletic

BOSS en het iconische Amerikaanse merk Russell Athletic steken stijlvol en sportief in een nieuw jasje. Jij kunt een boost geven aan je garderobe en dit voorjaar de unieke trend van de merken rocken. In de BOSS x Russell Athletic collectie wordt de jaren 90’s stijl uit de oude doos getoverd en in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat: unieke items met zachte en donkere kleuren, prints, logo’s en technieken.

De BOSS x Russell Athletic collectie beschikt over unieke must-haves BOSS x Russell Athletic

Hoe de Jersey stijl oorspronkelijk uit Amerika komt, is de trend overgevlogen naar Nederland en kunnen wij er geen genoeg van krijgen. De zomerse dagen bieden je comfortabele items met frisse kleren, voor zowel man als vrouw. Koelt het wat af? No worries. De collectie bestaat uit zowel baggy hoodies, sportieve jassen, broeken, als getailleerde kledingstukken met unieke elementen.

BOSS x Russell Athletic-4 BOSS x Russell Athletic

Zin in dagje bankhangen of sporten met je vrienden? Dan is de relaxte joggingbroek, die het verfijnde en ontspannen in evenwicht brengt, zeker iets voor jou. Vintage is de stijl van nu en dat wordt met de klassieke strepen op de broeken en de trainingspakken naar boven gebracht. Door de keuze in verschillende kleuren, kun je vrijwel alle items die je aandacht trekken combineren. Pick a color and match your outfit.

BOSS x Russell Athletic-5 BOSS x Russell Athletic