Luxe villa in Waalwijk te koop op Funda

De eigenaar van dit statige pan  gaf bij de ontwikkeling aan dat hij een groot huis wilde laten bouwen, dat ondanks zijn formaat gezellig en gezinsvriendelijk bleef. Groot is het huis met een oppervlakte van 695 vierkante meter zeker. De luxe villa beschikt over vier verdiepingen tjok vol luxe en comfort.

Het huis heeft een vrij uniek uiterlijk. Dat komt omdat de ingang van het huis tussen pilaren staat. Zo krijg je nog meer het gevoel dat je werkelijk een kasteel binnenkomt. De woonkamer is met de bank de ultieme plek om te chillen. Je hebt vanaf deze spot gelijk zicht op de in parkstijl aangelegde tuin. De woonkamer heeft met de open haard,alles om er een knusse en warme avond van te maken.

funda waalwijk villa

Vanuit de hal, woonkamer en woonkeuken kom je terecht in de eetruimte. Laat vrienden en familie aanschuiven in een van de comfortabele stoelen en geniet van de gezelligheid.

Dankzij de glazen uitbouw in de fancy keuken lijkt het alsof je middenin je tuin zit. In zo’n dikke villa verwacht je natuurlijk dat de keuken van alle gemakken voorzien is en dat is ook het geval. Zo kun je kokend water uit de kraan toveren en beschikt de keuken over een warmhoudlade, klimaatkast en een stomer. Kortom: genoeg om de keukenprins mee uit te hangen.

luxe keuken kopen

En de kelder is er één die wij ook wel onder ons huis zouden willen hebben. Je hebt hier namelijk je eigen bar en een spa. Sla de drank, voor het volgende feestje op in de wijnkast en ga lekker chillen in de spa of pak in het zwembad wat ontspanning en beweging. Mocht je in beide geen zin hebben, maak dan gebruik van de stoomcabine, douche, sauna of het bubbelbad. Dit is een geweldige plek om te genieten met je gasten.

wijnkelder

Bij een luxe villa hoort natuurlijk ook een stijlvolle tuin. De parktuin heeft veel groen en verzorgde gezonnen in de voor en achtertuin. Dankzij de Leibomen, kun je in privacy genieten van het buitenbad in de achtertuin. Natuurlijk kun je er ook lekker bruin worden, tijdens het zonnen op het terras.

bar in woning

De villa stond op Funda te koop voor een bedrag van maar liefst 2.150.000 euro. Helaas is de huidige status ‘verkocht onder voorbehoud’.

welness woning funda waalwijk te koop

Wil je nog meer Funda-parels checken? Neem dan een kijkje in de tofste mancave woning van Amsterdam.