Karakteristieke miljoenenwoning te koop op Funda

Wonen onder de dakpannen, samen met je beste maten in de bruisende en altijd sfeervolle stad Amsterdam. Klinkt als een fantastisch plan, toch? Op Funda verscheen onlangs een pareltje van een miljoenenwoning. De woning trok onze aandacht door de look van een mancave.

Hoewel dit prachtige pand aan de Kerkstraat in Amsterdam aan de buitenkant zich van de historische aspecten kenmerkt, word je bij binnenkomst meteen tentoongesteld aan de unieke details.

Deze karakteristieke miljoenenwoning staat te koop op Funda Wonen onder de dakpannen samen met je beste maten, in de bruisende en altijd sfeervolle stad Amsterdam. Klinkt als een fantastisch plan, toch? Op Funda verscheen onlangs een pareltje van een woning, dat onze aandacht meteen naar zich toe wist te trekken. Hoe dit prachtige pand aan de Kerkstraat in Amsterdam aan de buitenkant zich van de historische aspecten kenmerkt, wordt je bij binnenkomst meteen tentoongesteld aan de unieke details. Hoe deze ruimte op het moment nog dient als fitnesskamer, zou je deze helemaal naar smaak kunnen realiseren. Loop je verder de gang door, dan kom je uit in de fraaie huiskamer met prachtige lichtinval. Aan de huiskamer grenst nog een andere televisie kamer, die met zijn open plafond zorgt voor een ruimtelijke sfeer.   Een fraai dakterras met uitzicht De tot in details ontworpen woonkamer beschikt over een een luxe keuken voorzien van ingebouwde apparatuur. De achterpui, leidt je binnen no-time naar het terras, waar je zomers heerlijk kunt relaxen op het gezellige zitgedeelte. Loop je de trap naar boven, dan passeer je de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over een gemoderniseerde badkamer, twee slaapkamers, waarvan één is voorzien van een twee deuren die je brengen naar het terras.  Op de tweede verdieping bevindt zich twee andere slaapkamers, die je eventueel zou kunnen realiseren als logeerkamer, fitnessruimte of chill kamer. Ook deze verdieping is voorzien van een mooie badkamer en aan de achterzijde een dakterras, waar jij 's avonds onder het genot van een heerlijke wijn, kunt genieten van de ondergaande zon. Ben jij helemaal verliefd op deze prachtige Amsterdamse miljoenenwoning en zie jij jezelf samen met je gezin of beste vrienden, onder de dakpannen van dit unieke pand wonen? Neem dan voor meer details een kijkje op Funda of droom nog even weg met de afbeeldingen hieronder. 

De entree ruimte dient op het moment nog als fitnessruimte, maar zou je helemaal naar smaak kunnen laten realiseren. Loop je verder de gang door, dan kom je uit in de fraaie huiskamer met de prachtige lichtinval. Aan de huiskamer grenst nog een andere televisiekamer, die met zijn open plafond zorgt voor een ruimtelijke sfeer.

Een fraai dakterras met uitzicht

De tot in detail ontworpen woonkamer beschikt over een luxe keuken voorzien van ingebouwde apparatuur. De achterpui leidt je binnen no-time naar het terras, waar je zomers heerlijk kunt relaxen op het gezellige zitgedeelte. Loop je de trap naar boven, dan passeer je de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over een gemoderniseerde badkamer en twee slaapkamers, waarvan één is voorzien van twee deuren die je brengen naar een terras.

miljoenenwoning amsterdam

Op de tweede verdieping bevinden zich twee andere slaapkamers, die je eventueel zou kunnen realiseren als logeerkamer, fitnessruimte, privébioscoop of hobbykamer. Ook deze verdieping is voorzien van een mooie badkamer en aan de achterzijde een dakterras, waar jij ’s avonds onder het genot van een heerlijke wijn, kunt genieten van de ondergaande zon.

Ben jij helemaal verliefd op deze prachtige Amsterdamse miljoenenwoning en zie jij jezelf samen met je gezin of beste vrienden, onder de dakpannen van dit unieke pand wonen? Dan dien je wel over een aardig bedrag te beschikken. De prijs op Funda is namelijk 2.280.000 euro. Neem dan voor meer details een kijkje hieronder:

woning Amsterdam

miljoenenwoning funda

woning Amsterdam