Ondertussen weten we dat hij graag flext met al zijn geld. Het past natuurlijk ook wel een beetje binnen zijn image en zijn bijnaam is niet voor niks ‘The Money’ Mayweather. Vandaag kijken we naar zijn enorme villa die in Miami Beach staat. Deze villa heeft hem in totaal 18 miljoen dollar gekost, maar deze verdient hij dus eenvoudig terug met één gevecht.

 

De villa van Floyd Mayweather

De wereldberoemde bokser heeft onlangs een nieuwe villa gekocht. Deze villa staat in Miami Beach en is werkelijk prachtig. De villa mocht hem dus maar liefst 18 miljoen dollar kosten, maar voor hem is dit zeker niet zo erg, want het vermogen van Floyd Mayweather komt echt niet zomaar tot een eind.

Het huis is volledig te bekijken in een video van Douglas Elliman, het vastgoedbedrijf dat de villa verkocht. Hierin geeft Dina Goldentayer, de makelaar, een uitgebreide tour door de 3 verdieping grote villa op Palm Island. 

Villa van Mayweather voorzien van alle luxe

Volgens de Los Angeles Times heeft de villa ongeveer 3350 vierkante meter woonruimte en daarnaast een dakterras dat ongeveer 1500 vierkante meter groot is. Enorm dus. Vanaf dit dakterras kijk je uit op de prachtige blauwe baai met op de achtergrond de unieke skyline van Miami. Bij de villa zit uiteraard een mooi zwembad, maar ook een prachtige spa. In het huis zijn 9 slaapkamers te vinden, met 10,5 badkamers. Daarnaast zit er een bioscoop inclusief gym en een game room. Verder ligt deze bizar luxe villa aan het water met een enorme dock waar een jacht van maar liefst 33 meter aan kan meren.