Hierom is het zo duur

Dit Amsterdamse penthouse op Funda haalt zijn prijskaartje van €1.495.000,- niet zomaar ergens vandaan. Het is 135 vierkante meter oppervlakte in het Oostelijk Havengebied, met een ronde woonkamer. De ramen aan de woonkamer lopen van de vloer tot het plafond, waardoor het heel licht is in de kamer. Je kunt hierdoor ook optimaal genieten van een zicht over heel Amsterdam. Aan de woonkamer grenst de keuken en die van alle luxe en gemakken voorzien. Vooraanstaande merken als Bora en Liebherr zorgen ervoor dat de kwaliteit gegarandeerd is in je keuken.

Dakterras om je hele huis

Op de begane grond van het penthouse, dus op de negentiende verdieping van het gebouw heb je een dakterras. Deze loopt om de gehele verdieping heen, dus je hebt 360 graden uitzicht. Omdat je via verschillende ruimtes naar buiten kunt is het bijvoorbeeld perfect om vanuit je keuken te barbecueën. Op de bovenste verdieping heb je ook een dakterras, waar je een bubbelbad hebt staan. Zo kun je in zowel zomer als winter lekker bubbelen met uitzicht.

luxe penthouse

Slapen op grote hoogte in je luxe penthouse in Amsterdam

De 20e en tevens bovenste verdieping van het gebouw heeft ook slaapkamers. De master bedroom is er te vinden en via hier kun je door een deur het dakterras op. Je kunt in dit penthouse zelfs met een gezin wonen want er zijn nog twee andere slaapkamers. Als je de overloop over gaat vind je een badkamer met inloopdouche en een televisie. Het ingebouwde geluidssysteem maakt deze badkamer nog luxer.

Je krijgt bij dit luxe penthouse voldoende plek om je auto’s te parkeren: maar liefst drie parkeerplekken in de parkeergarage onder het gebouw. Als je dus niet je auto hebt moeten verkopen om dit huis te kopen is er plek genoeg. We hebben wel vaker hele indrukwekkende penthouses gezien zoals deze, maar als je voor luxe gaat gecombineerd met een toplocatie en -uitzicht zou ik dit even beter bekijken.

luxe penthouse

luxe penthouse

luxe penthouse