Het luxe landhuis van Alexander Büttner

Alexander Büttner heeft een bijzondere loopbaan gehad. Nadat hij opviel als aanvallende linksback bij Vitesse, werd hij plotseling opgepikt door Manchester United. Onder de hoede van Sir Alex Ferguson kwam hij tot bloei en scoorde zelfs een prachtige treffer tijdens zijn debuut. Na het vertrek van de legendarische Schotse manager nam zijn speeltijd echter af. Hij vertrok naar Moskou, ging naar Anderlecht, terug naar Vitesse en speelde recent nog voor New England Revolution in de Verenigde Staten. Bij al die clubs heeft hij genoeg centen verdiend dus.

Geboren en getogen in Doetinchem, besloot hij zijn vader ook opdracht te geven tot het bouwen van zijn ultieme villa. Dit is een gigantisch landhuis geworden waar Andy van der Meijde met zijn nieuwe programma Andy’s Cribs op bezoek ging voor een rondleiding. En waar N’Golo Kanté heel erg bescheiden is, laat Alexander Butter vol trots zien wat hij door de jaren heen bij elkaar heeft gevoetbald.

Andy van der Meijde krijgt rondleiding

Al grappend en grollend lopen de twee door het huis van Alexander Büttner. Dat Alexander niet helemaal waardeloos in de keuken is bewijst hij door het bakken van een eitje voor Andy. Daarna lopen ze door de villa van Alexander. Ze nemen een kijkje in de huiskamer. Ook de bioscoopzaal komt langs waar Alexander gaat zitten voor als hij met volledige aandacht een film, serie of wedstrijd wil kijken. Hij heeft zijn eigen zaaltje om zichzelf fit te houden, zijn walk-in closet komt voorbij en er wordt ook nog veel verbouwd in het huis dus de woning is nog niet eens op zijn mooist. Verder kan het pronken met de auto’s natuurlijk ook niet ontbreken. Terwijl Alexander in zijn handen wrijft laat hij Andy zijn sportwagens zien.