Luxe landgoed The Oaks Estate staat te koop

In Nederland vind je de nodige grote villa’s, maar in Amerika doen ze er nog een schepje bovenop. Zo vind je in het Amerikaanse Tampa een landgoed met de naam The Oaks Estate. Het gaat hier niet zomaar om een villa, maar om een heel landgoed. In totaal zijn er zelfs 4 verschillende terreinen aan elkaar gekoppeld om zo dat ene grote landgoed te vormen. Dat landgoed bestaat in totaal uit 145.000m² en heeft een waarde van zo’n €17 miljoen. Daarvoor heb je dan ook wel alles wat je hartje begeert.

Van bowlingbaan tot geniale autogarage

The Oaks Estate is zó groot, dat alles wat je kunt verzinnen aanwezig is. De lijst is dan ook erg indrukwekkend. Denk allereerst maar aan zes slaapkamers en talloze badkamers, verdeeld over vier afdelingen. Via een lift kun je al die verdiepingen moeiteloos bereiken.

Verder heeft het landgoed een garage voor zo’n twintig auto’s, een persoonlijke fitnessruimte, bowlingbaan (!), binnenzwembad en talloze ruimtes om in te relaxen zoals een massageruimte en sauna. Dat niet alleen, want buiten bevinden zich ook meer dan genoeg luxe extra’s om het miljonairbestaan te leven.

The Oaks Estate The Oaks Estate The Oaks Estate

Luxe extra’s in dit landgoed in Amerika

Buiten heeft The Oaks Estate een gastenverblijf, een grote weide waar je eigen paarden kunnen grazen (die je natuurlijk ook in je eigen privéstallen hebt staan), een boothuis en prachtig uitzicht. In de speciale garage passen zo’n 20 auto’s. Dat is niet zomaar, want de vormgevers van het landgoed zijn overduidelijk fans van racecircuits. Op foto’s is namelijk te zien hoe er bij het landgoed een privé-racebaan is aangesloten. Met andere woorden: als nieuwe eigenaar van de woning ontbreekt het je letterlijk aan niets. Want wie wil er nou niet een stuk racen, vervolgens in z’n eigen zwembad chillen en de dag afsluiten met een potje bowlen? Voor €16 miljoen wordt je de nieuwe eigenaar van de woning. Check ook deze miljoenenvilla van je dromen voor een alternatief dichter bij huis.