Luxe James Bond jacht met bioscoop

Natuurlijk kun je een luxe jacht ook gewoon huren, zoals het originele jacht wat James Bond gebruikte in de film Casino Royale. Veel leuker is het natuurlijk om een Bond-waardig jacht te bezitten. Het goede nieuws is dat dit ook kan. Het concept van Gianmarco Cardia heeft alles wat je maar kan wensen om je reis over het water aangenaam en gedenkwaardig te maken. Denk aan zaken als voldoende slaapruimte, een topklasse interieur, een spa, een bar en een echte gym. Mocht dat nog niet genoeg overtuigingskracht hebben om direct je banksaldo te checken, dan vertellen we je alvast dat dit jacht ook een privé bioscoop heeft op het dek.

Zeil als beeldscherm op het dek

Het concept voor dit zeiljacht is wellicht wat futuristisch, maar daar staat tegenover dat het bijzonder compleet is. In veel gevallen kom je de meeste zaken wel vaker tegen zoals een prachtige bar of een ruim opgezette sporthal. Een openlucht bioscoop op een zeiljacht is iets van een heel andere orde. Het is dan ook niet een basic bioscoop. Het beeld wordt namelijk op het zeil geprojecteerd waardoor het dus verandert in een waanzinnig groot scherm. Het zeil waar het beeld op wordt geprojecteerd is gemaakt op basis van het DynaRig mastsysteem. Om je een goed idee te geven: het beslaat een oppervlakte van 1850 vierkante meter. Mocht er overigens niet voldoende wind staan om vooruit te komen, dan kan de motor worden ingeschakeld zodat je nooit stil valt.

James Bond jacht

Ruimte voor 10 gasten in 4 slaapcabines

Ook al is de bioscoop op het dek een prima verkoopargument, er zijn meer dingen die voor dit luxe jacht pleiten. Zo is er ruimte voor 10 gasten die in de vier slaapcabines kunnen worden ondergebracht. Verschil moet er zijn, dus voor de eigenaar is er een apart slaapvertrek aan boord. De kans dat de verveling toeslaat tijdens een zeereis is overigens minimaal. De gym is volledig ingericht zodat je ook op zee aan je conditie kan werken. De exacte prijs is nog niet bekend. Mocht je desondanks toch belangstelling hebben, geef de ontwerpers dan alvast even een belletje.