James Bond villa in Bali

Letterlijk alles klopt aan deze villa. Bond House, zoals de architect het noemt. En dat is niet zonder reden, want de woning is vanuit elke hoek ontzettend bijzonder. De villa staat in Bali, want door alle natuur om de woning heen, is het design van de villa enorm goed gecombineerd met de omliggende omgeving. De woning is verdeeld in allerlei verschillende compartimenten waar je zelfs overheen kan lopen. Dat doe je door de wenteltrap in het midden van de constructie te gebruiken. Wanneer je dat doet, kom je op een enorm dakterras waar je kan genieten van de omgeving en van het uitzicht en je een echte James Bond kan voelen die op het dak van zijn villa staat.

Alles lijkt één met de natuur

Doordat er in de villa veel gebruik is gemaakt van natuurlijk materiaal, lijkt de natuur gewoon door te lopen in de woning. Op veel plekken heb je ook de mogelijkheid om middels een glazen schuifwand de tuin één te maken met de desbetreffende kamer. In totaal is de woning 1033 vierkante meter groot, dus je hebt genoeg plek om te verdwalen, of om je te verstoppen voor de schurk die naar je op zoek is. Je vindt in de woning twee woonruimtes en genoeg slaapkamers voor al je vrienden. Daarnaast is er een bubbelbad die doorloopt naar buiten, waar je kan genieten van de prachtige omgeving.

Voel je James Bond in deze villa

Het heet niet voor niets Bond House. Niet alleen is er immens veel ruimte ín de woning, ook heb je dus genoeg plek om je buiten te vermaken. Je kan over het enorme dakterras lopen (en feestjes houden) en je kan langs alle compartimenten lopen die het huis te bieden heeft. Vanuit de woning loop je direct te natuur in. Dus mocht je gek worden van de natuur waar je al de hele tijd tegenaan moet kijken, dan kan je als een ware James Bond op zoek naar de mooiste plekjes van Bali. Als dat niet al deze woning is.

Bekijk hier nog meer prachtige beelden van de villa ontworpen door Alexis Dornier:

james bond villa james bond villa james bond villa