De acteur Alec Baldwin

Acteur Alec Baldwin kennen we natuurlijk van zijn perfecte acteerskills. Niet alleen won hij een Emmy Award als bevestiging van zijn talent, ook is hij nog regelmatig te zien in commercials. Waarom? Omdat Alec als geen ander weet hoe hij een boodschap op een spannende of grappige manier over moet brengen. En dat is precies waar zijn dochter Ireland ook ontzettend goed in is. Maar dan op Instagram.

En misschien moeten we het woord boodschap veranderen in ‘blootschap’, want ze post bijna alleen maar halfnaakte foto’s op haar tijdlijn. En één van de laatste foto’s is wel héél erg sexy.

Alec baldwin dochter

Dochter Ireland Baldwin

De 25-jarige dochter van acteur Alec Baldwin en Kim Basinger, Ireland Baldwin is niet vies van een klein beetje bloot op haar sociale media. Normaal doet ze dit eigenlijk zonder boodschap, maar dit keer wilde ze met haar foto aandacht vestigen op één bepaald onderwerp: het stemmen tijdens de Amerikaanse verkiezingen. Net zoals in Nederland zijn er ook in Amerika nog altijd veel mensen die hun stem niet laten horen. Ze hebben in Amerika zelfs het ‘vote concert’, maar misschien is de manier van Ireland wel veel effectiever. Wij denken in ieder geval van wel.

 

View this post on Instagram

 

voting is cool and so are disproportionate boobs

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin) on

Ze laat in ieder geval met de foto weten dat ze zelf al is gaan stemmen. Alec is trouwens geen kleine naam in Amerika. Niet alleen behaalde ze tot nu toe al ruim 50.000 likes op de stemfoto, ook is ze een geliefd model. Maar dat is natuurlijk niet gek, aangezien haar moeder ook model is. Van haar postte ze onlangs ook nog een foto, met de tekst: “My hot mama.🔥“

 

View this post on Instagram

 

my hot mama 🔥 for @miumiu

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin) on


Dat Alec talent heeft en model is geworden, is er waarschijnlijk dus al met de paplepel ingegoten. Met twee ouders die razend populair zijn kan het natuurlijk ook bijna niet anders.