Amsterdams appartement te huur op Funda

Eén ding staat vast: aan luxe ontbreekt er niks in het appartement op de Lairessestraat in Amsterdam-Zuid, dat te koop staat op Funda. Het allerbelangrijkste aan dit appartement is de ruimte dat het biedt: zo zijn de woonkamer, werkkamer en slaapkamers zo ruim dat je er (bij wijze van) in zou kunnen rolschaatsen.

Amsterdam appartement luxe

appartement amsterdam

En over de Master bedroom gesproken, daar is ook niets mis mee. Die komt namelijk met een grote 70 inch tv, een grote kastenwand voor opslag én nog een aparte inloopkast.

huis amsterdam huren

En ook de zeer ruime badkamer met professionele sauna en aparte Hamam met stortdouche mag er wezen. Daarnaast is er een tweede toilet voor gasten beschikbaar.

badkamer appartement luxe

Ook is er volgens Funda altijd parkeergelegenheid voor de deur en heb je geen wachttijd voor een parkeervergunning. De ligging van het huisje is ook perfect. Het is namelijk direct om de hoek van het één van de leukste winkelstraten van Amsterdam, de Cornelis Schuytstraat. Ook is er, volgens de website, geen vergelijkbaar object te huur in Amsterdam Zuid.

Als je je afvraagt hoe diep je voor dit mini-paleisje in de buidel moet tasten, het antwoord is: heel diep. De huur is zo’n 12.500 euro per maand. En daar komt nog een borg van 3 maanden bij, dus daarnaast ben je ook nog eenmalig 37.500 euro kwijt. Daar krijg je wel een prachtig appartement voor in de plaats van 220 vierkante meter, gelegen op de derde verdieping in een prachtig complex gebouwd in 1904.

Interesse in de woning? Check dan Funda voor meer informatie. Of droom nog even verder met deze fotoreeks.

appartement luxe amsterdam huur hoog

appartement adam luxe duur

duur luxe appartement