Lidl boksset voor nog geen 100 euro

Je zal het niet direct denken, maar boksen is een uitstekende manier om zowel kracht als conditie op te bouwen. Het gaat namelijk niet alleen om het kunnen uitdelen van een paar goed geplaatste klappen, je leert ook je lichaam behendig te gebruiken en je reflexen scherp te houden. Kortom, voor 99 euro leer je al je spieren te gebruiken en maak je kans om je latent aanwezige bokstalent volledig te ontplooien.

bokszak

Check deze link om naar de Lidl website te gaan 

Complete trainingsset: bokszak, bokshandschoenen, bandage en een springtouw

De Adidas boksset bestaat uit een volwaardige bokszak van maar liefst 20 kilo zodat jij je volledig kunt uitleven. De bijgeleverde bokshandschoenen van kunstleder zijn zeer stevig en beschermen je handen optimaal tijdens elke training. Dankzij de vierpunts ketting kun je de bokszak prima ophangen en blijft deze mooi stabiel hangen. De bandage die je bij deze set krijgt gebruik je uiteraard om je handen een extra beschermlaag te geven zodat je voluit kunt trainen. Bij de boksset zit ook een springtouw zodat je net als de echte boksers een volwaardige training kunt afwerken.

adidas springtouw

Check deze link voor meer info over de boksset

Superfit de zomer tegemoet

De hele boksset is momenteel te koop bij Lidl en mocht je al een bokszak hebben, dan kun je bij de Duitse supermarkt ook terecht voor losse items of een kleinere set zonder bokszak. Voor 99,99 euro ga je in ieder geval superfit de zomer tegemoet.