De luxe camper waar we het over hebben is de Most Futuria en is niet zomaar een mobiel woonhuis. Alles waar je van kan dromen is bij dit model mogelijk. Zo kun je beschikken over een jacuzzi, dakterras en een complete garage voor je supercar. Leuk als je dus onderweg even wil gaan toeren in je nieuwe Maserati MC20. We gaan er immers vanuit dat wanneer je zo’n camper kunt aanschaffen, je ook geen probleem hebt om een serieus bedrag af te tikken voor een leuke supercar.

 

Meest luxe camper ter wereld

De camper kent een fors prijskaartje, maar dat is ook verklaarbaar. Het geheel bestaat namelijk uit een combinatie van een vrachtwagen met een oplegger. Het lijkt een beetje op de dubbeldekker caravan met dakterras, maar deze jongen is toch echt van een andere klasse. Dat zorgt ervoor dat het geheel zo’n 15 meter lang is. Aan ruimte heb je dus geen gebrek. Aan luxe uiteraard ook niet. Zo is de garage aan de achterzijde voorzien van een onwaarschijnlijk mooi spiegelplafond. Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan heb je bovenop de camper nog een zonnedek met whirlpool hottub inclusief LED-verlichting.

luxe camper garage luxe camper dakterras

Bizarre specs van de camper

Om het plaatje compleet te maken: de camper beschikt over een high-end audiosysteem, airco, voldoende slaapplaatsen en een in het plafond geïntegreerd draaibaar bed. Mocht het bovenstaande klinken als de ideale omschrijving van jouw droom camper, zorg er dan wel voor dat je het via je onderneming kunt aanschaffen. De Futuria staat namelijk te boek als een evenementen-truck en dus is een particuliere aankoop onverstandig. Mocht je echter twee rechterhanden hebben, dan houdt niets je tegen om er zelf een te bouwen. Koop je liever een compleet exemplaar, reken dan op een forse aanslag op je bankrekening. Een standaard model gaat namelijk vanaf 650.000 euro en dan zit er nog géén dakterras en jacuzzi bij.

Neem hier een kijkje in de bizarre camper: