Luxe camper inclusief Green Egg BBQ

Het maken van een roadtrip met een culinair tintje wordt met de camper van het Duitse merk Loeff een stuk aantrekkelijker. Het belangrijkste verkoopargument: de meest ideale BBQ van dit moment is fijn geïntegreerd en kan aan de achterzijde uitgeschoven worden. Zo heb je altijd je favoriete buitenkeuken binnen handbereik.

Naast de BBQ in de camper is er plaats voor tien passagiers en maak je van de zitplaatsen in een handomdraai vier comfortabele bedden. Genoeg plek om met een aantal vrienden er een lekkere dag van te maken.

Luxe camper met bbq big green egg

 

Een fornuis voor noodgevallen

Mocht je nu denken slim te zijn en vermoeden dat zo’n Green Egg erg onbruikbaar is op regenachtige dagen, dan kunnen we je alvast vertellen dat ook daar over is nagedacht. De camper beschikt namelijk over een klein gasfornuis zodat je ook op vochtige dagen gewoon je warme maaltijd eenvoudig kan bereiden. Natuurlijk is dat uitsluitend voor noodgevallen: we hopen immers op een waanzinnig mooi kampeerseizoen.

camper met bbq big green egg

Prijskaartje van 110.000 euro

Behalve de Green Egg BBQ heeft de camper ook tal van luxe snufjes. Denk dus aan een douche met warm stromend water en voldoende elektra. Voor dat laatste zijn twee prima functionerende zonnepanelen geïnstalleerd op het dak. De camper zelf is voorzien van een fijne 2.0 motor die 180 pk levert. Dat lijkt ons voldoende voor een aangenaam verblijf buiten de landsgrenzen. Het enige minpuntje kan het prijskaartje zijn: de Duitsers vragen er schaamteloos 110.000 euro voor.

camper big green egg