Verhaallijn Lupin

Het verhaal van Lupin seizoen 3 borduurt logischerwijs voort op het verhaal van Assane Diop. Toen Assane nog maar een tiener was werd zijn vader beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd had. Zijn vader stierf en vijfentwintig jaar later is het tijd om wraak te nemen. Inmiddels is Assane Diop aka Lupin een charmante inbreker die zijn talenten graag inzet om onder andere de naam van zijn vader te zuiveren. Hij wist namelijk dat er wel meer aan de hand was, dan in eerste instantie werd gedacht.

Seizoen 2 van Lupin liet zien hoe Assane eindelijk wraak nam op Hubert Pellegrini. Dit voor het framen van zijn vader, wat uiteindelijk leidde tot de dood van de vader van Assane. Het seizoen eindigt met een schuldbekentenis van Pellegrini en een vluchtende Diop. Heel Frankrijk zit immers achter hem aan.

Trailer Lupin seizoen 3

In de officiële trailer voor Lupin seizoen 3, zien we dat Assane Diop met een wel heel gewaagd plan komt. Onze favoriete dief is van plan om de zwarte parel te gaan stelen en uiteraard is Diop wel erg zeker van zijn zaak. In de trailer is te zien dat hij van tevoren zijn slachtoffers alvast waarschuwt dat hij ervandoor gaat met de parel. Pure arrogantie of gaat het hem gewoon lukken?

Ondertussen krijgt hij wel een tegenslag te verwerken: de moeder van Lupin wordt ontvoerd en dat gaat hem natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Zal het hem lukken om zijn moeder te redden en de parel te stelen? De trailer check je hier:

Alom positieve beoordelingen

Dat de serie ook bij de ‘kenners’ in de smaak valt, is te zien aan verschillende websites. Zo geeft IMDb Lupin met een 7,5/10 sterren een ruime voldoende. Op MovieMeter krijgt het een goede 3,67 sterren van de mogelijke 5. Het lange wachten van bijna drie jaar, wordt wel beloond met maar liefst tien afleveringen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot donderdag 5 oktober.